2777
2789
عنوان

خواب بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 23 پست

منم چندبار خوابشو دیدم.چندشب پیشم شوهرم خواب دید،جالب اینه این ماه عقب انداختم  

التماس دعا دوستان

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بیاد بغلم دیگه همش تو خوابه چه فایده    

با شوهرت حرف بزن بگو‌سنمون بالا میره بچه دارم بشیم اونموقه فاصله سنی مون زیاد میشه حرف بچه مونو نمیفهمم می خوریم ب مشکل بعدا هی میزنیم رو دستمون چرا دیر بچه اوردم اونموقه دیگ هیچ تاثیری نداره بگو امکان نقص بچه بالا میره دیر بچه دار بشیم یکی بیاریم واسه بعدی هر موقه تونستیم میاریم ولی الان یکی بیاریم از  تنهایی در بیایم خیلیم حرف زدی گوش نداده تو جلوگیری نکن حامله شدی بگونفهمیدم دیگ کاریه ک شده 

من اکثر خوابهام سقوط از پرتگاه تو خواب دلم هری میریزه. تعبیرش چسه

فکر کنم به خاطر استرس باشه.من خودم بعصی روزا که فشار عصبی روم خیلی زیاده تو خواب اینجوری میشم.انگار یهو از یه جایی پرت میشم