2777
2789

سلام عزیزا دخترم دو ماهشه اول شیر خشک گیگوز میخورد چند وقت بود مدام بالا میاورد که بردمش دکتر شیر ببلاک آی آر تجویز کرد

حالا از دیروز که میدمش دیگه دخترم بالا نمیاره ولی شدید نفخ شده ایا نفخش نشانه یبوسته؟بچه های شما هم وقتی این شیرو خوردن یبوست شدن؟

بعد اون نقطه نقطه های داخل شیر هر چقدر بهم میزنم حل نمیشه خیلی هم غلیظه حس میکنم دخترمو تشنه میکنه☹

من به پسرم میدم اما همراه با شیر خودم نفخ نشد پسرم ولی یکم یبوست گرفت خب آب بده به دخترت

باید غلیظ باشه که تو معده سفت باشه برنگرده تو مری بالا بیاره دیگه 

آره عزیزم یکم بد حل میشه آب جوشتونصف کن اول با نصف آب حل کن شیر تو بعد بقیه آب و بریز یا اینکه با قاشق هم بزن تا حل شه

من به پسرم میدم اما همراه با شیر خودم نفخ نشد پسرم ولی یکم یبوست گرفت خب آب بده به دخترت باید غلیظ ...

یعنی من که شصت تا درست میکنم اول دو پیمانه رو تو سی سیسی حل کنم بعد بقیه آبو بریزم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من که اصلا راضی نبودم ازش اولا بچه صبر نمیکنه هفت دقیقه بمونه قوام بیاد دوم یبوسیت شدید میاره و مدفوع بد بو برا وزن گیری برا پسر من که اصلا خوب نبود چون غلیظ هم بود اصلا دوست نداشت من بیومیل ای ار گرفتم عالی نه بوی بدی داره نه یبوسیت میاره قوامشم خوبه خیلی بهتر از ببلاکم میخوره البته پیدا نمیشد ولی جدیدا شرکت باز داره میزنه من از سایت بتا دارو گرفتم براش 

عزیزم من که اصلا راضی نبودم ازش اولا بچه صبر نمیکنه هفت دقیقه بمونه قوام بیاد دوم یبوسیت شدید میاره ...

خب وقتی بیومیل آی آر رو به جای ببلاک آی آر جایگزین کردی دوباره یبوست نشد بچت؟

خب وقتی بیومیل آی آر رو به جای ببلاک آی آر جایگزین کردی دوباره یبوست نشد بچت؟

نه اصلا از روزی که خورد مدفوعش درست شد روزی دوتا سه بار مثل شیر خودم تازه گلاب به روتون بادمعدشم کلا خوب شد 

نه اصلا از روزی که خورد مدفوعش درست شد روزی دوتا سه بار مثل شیر خودم تازه گلاب به روتون بادمعدشم کلا ...

چند مدت ببلاک آی ار دادی؟همه وقتایی که میدادی بچت یبوست بود؟دختر منم خیلی باد معده دا ه یعنی نشانه شروع یبوسته؟😢

چند مدت ببلاک آی ار دادی؟همه وقتایی که میدادی بچت یبوست بود؟دختر منم خیلی باد معده دا ه یعنی نشانه ش ...

تقریبا دوماه طفلک چشماش مزد بیرون تا دفع کنه سه تا چهار روز یه بارم شکمش کار میکرد اولش تو نت خوندم نوشته بود عادی ولی دیدم بچم خیلی اذیت میشه همش نفخ و یبوست داره از هرجا بود پیدا کردم براش بیومیل ای ار گرفتم