2777
2789
عنوان

خانم هایی شیرازی لطفا بیایین سوال واجبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1193 بازدید | 48 پست
آرایشگاه آذین و نمیشناسم اما فرنوش جبیری و شادی کارشون و دیدم خوبن لباس عروسم تو رحمت اباد چنتا مزون ...

نه برای عروسی میخوام.ممنون عزیزم 

تیکر تاریخ عروسیمه1شهریور.میشه برای اینکه کارام جور بشه یه صلوات بفرستین.ممنون
قیمت معمولی نه کار بد نمیخوام ولی بعضی از اتلیه ها قیمت های نجومی میگن .راستی اذین خوب درستش کرده بو ...

توی هتل چمران هم یه ارایشگره هست اسمش فراموش کردم میگن کارش خوبه

ب لطف خدا در تاریخ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رقم میخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قیمت معمولی نه کار بد نمیخوام ولی بعضی از اتلیه ها قیمت های نجومی میگن .راستی اذین خوب درستش کرده بو ...

این خوشکل شده بود, بین عروسای همون سال, این از همه بهتر شده بود, حالا نظر خودت چی باشه, ژاندارک من کارشو دوس دارم, بستگی ب چیزی ک انتخاب میکنی کارشو خوب تحویلت میده, عکسای عروسیم قشنگ شده راضیم

اره اینستاش دیدم.اخلاقشون چطور بود مسئولیت پذیر هستن برای کوتاهی یا تنگی لباس لباس هاشون تمیر تحویل ...

خوب بودن.. آره همه چیش خوب بود خاهر شوهرمم قبل من رفته بود اونجا راضی بود منم برد همونجا.. لباسمم تمیز بود

این خوشکل شده بود, بین عروسای همون سال, این از همه بهتر شده بود, حالا نظر خودت چی باشه, ژاندارک من ک ...

چهار سال پیش چند شد ؟باغ رفتین چند شب فیلم برداری داشتین 

ببخشید خیلی سوال میپرسم

ساقی پیروی هست ولی کارش قشنگ نیست فقط اسمه

اره خیلی غلظ درست میکنه من کارش پسند نکردم 

خب شما ک چیزی ب عروسبت نمونده یعنی هنوز ارایشگاه انتخاب نکردی؟

گلم تاریخ عروسیم عوض شد بخاطر همین کارا که نرسیدیم