2777
2789

سلام دوستان کسی دکتر زنان زایمان خوب تو مشهد سراغ نداره ک هم اخلاقش خوب باشه هم کارش من 9 ماهه تو اقدامم ولی بی نتیجه بوده میخام برم پیش ی کار بلد ک زود حامله شم.لطفا اسم دکتر و آدرسشو بگین اگه تجربه ای هم از خودتون دارین تعریف کنین ممنون

خدایا شکرت میشه واسه سالم بغل گرفتن تو دلیم صلوات بفرستین  
سلام.من ناباروری نوین دارم میرم.دکترمهناز منصوری.آدرسش کوثرشمالی۸

چن وقته اقدامی عزیزم.چن وقته میری اونجا?

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن وقته اقدامی عزیزم.چن وقته میری اونجا?

۱۰ ماه.نزدیک ۷ماه میرم.چون من قبلش سقط داشتم.زن داداشم۴-۵ ماه رفت باردار شد الان دخترش۵ماهش هست.زن عمو ۵سال باردار نمی شد رفت پیشش و الان دوقلوهاش۸سالتونه و خواهرم پیشش رفت و بهش گفت فقطiuiباید انجام بدی ولی خواهرم گوش نکرد گفت اشتباه میکنه دیگه نرفت وپیش عالی کنی رفت نزدیک۵سال هست ولی هنوز باردار نشده.میگه کاش حرف منصوری گوش میکردم بهم گفت فقطiuiولی من قبول نکردم.و الان پشیمونه. این ماجراهایی هست که در نزدیکانم اتفاق افتاده.انشالله شما به زودی مادر میشین 

۱۰ ماه.نزدیک ۷ماه میرم.چون من قبلش سقط داشتم.زن داداشم۴-۵ ماه رفت باردار شد الان دخترش۵ماهش هست.زن ع ...

پ منم انشالله میرم پیشش ویزیتش چقده? و چ روزایی هس ک برم عزیزم?

زن داداشم پرونده تشکیل داد وفقط طی دو نوبت دکتر دید.ولی من چون سقط داشتم فرق داشت.پرونده تشکیل ندادم وهرجلسه دکترمیدیدم.منظورم از پرونده آزمایش اسپرم وسونوبرای خودت که داخل مرکز انجام میشه.بابت تمام این قسمتها  زن داداشم۵۰تومان داده بود

زن داداشم پرونده تشکیل داد وفقط طی دو نوبت دکتر دید.ولی من چون سقط داشتم فرق داشت.پرونده تشکیل ندادم ...

من برج 1خودم سونو دادم شوهرمم آز و سونو اسپرم،ب من گفتن هیچ مشکلی نداری ن تنبلی تخمدان ن کیست فولیکلامم خوب بود گفت میتونی باردار شی اما شوهرمو گفتن تحرک اسپرمش کمه فعلا ی ماه و نیم داره دارو میخوره ولی خیلی دوس دارم زودتر نتیجه بگیرم بنظرت واسه منم پرونده تشکیل میدن?