2777
2789
۹٠باید باشه ناشتات و قند ناشتا به تنهایی ملاک دیابت نیست باید گلوکز بدی قندتم انقدر بالانیست اصلا ن ...

بارداری قبلی انقد ازمایش دادم ک دارم دیوونه میشم بارداری هم داستان داره😩

واسه سلامتی تودلیم  صلوات میفرستی❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۹۳ بودم دکترم خیلی سخت گیر بود البته

می گفت روزی ۳ بار قندم رو بگیرم و هر هفته برم نتایج رو نشون بدم

با رژیم کنترل می شد اما یه بار بالای ۱۰۰ بود انسولین داد البته خیلی کم ۲ واحد 

خلاصه تا اخرش به خاطر همین قضیه قبل این که دردم بگیره دخترم رو توی ۳۹ هفته گفت به دنیا بیارم 

ولی به نظر خودم خیییییلی الکی محتاط بود 

منم ۹۳ بودم دکترم خیلی سخت گیر بود البته  می گفت روزی ۳ بار قندم رو بگیرم و هر هفته برم نتایج ...

من خیلی میترسم بچم چیزی بشه کاش بتونم این یکی رو ب ثمر برسونم

بارداری قبلی انقد ازمایش دادم ک دارم دیوونه میشم بارداری هم داستان داره😩

دخترمم به دنیا اومد وزنش خوب بود و خداروشکر مشکلی نداشت حتی زردی 

از اونم سریع قند خون گرفتن که خداروشکر okبود 

من خیلی میترسم بچم چیزی بشه کاش بتونم این یکی رو ب ثمر برسونم

اووووووه نگران نباش 

من دو شب بیمارستان بستری بودم برای یه موضوع دیگه 

اونجا چند نفر قند خون خییییلی بالا داشتن و کلی انسولین میزدن اما مشکلی نداشتن و بچه هاشون هم سلامت به دنیا اومد 

نگران نباش قندت خیلی بالا نیست رژیمی کنترل کن 

اووووووه نگران نباش  من دو شب بیمارستان بستری بودم برای یه موضوع دیگه  اونجا چند نفر قند ...

اصلا نمیتونم صبونه چایی شیرین میخورم

اصلا نمیتونم صبونه چایی شیرین میخورم

ببین من قندم دقیقا مثل شما بود بعضی چیزا رو خیلی نمیخوردم مثل برنج ، خرما، شکر و ... یه صبح چایی شیرین رو میخوردم البته عسل میریختم کم

به جاش مغز فندوق و پسته و ... شیر سویا کره ی بادوم زمینی بدون قند و بیسکویت رژیمی و ... خودم خیلی لاغر بودم اما دخترم نرمال وزن می گرفت