2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین دخترخالم رفته با نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 48 پست

یاد تاپیک دیشب افتادم که میگفت مردا همه نامرد هستن.

مثلا زنها همه الان فرشته ان ؟؟؟؟

پس این همه جاری بدجنس ، خواهر شوهر، مادر شوهر ، همین امثال دختر خاله پس اینا  چی هستن؟؟؟

یادداشت  :👈آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنندمتأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند!عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشندشاغلان از شغلشان می‌نالندبیکارها دنبال همان شغلندفقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورندثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند!سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

برات مهم نباشه شوهرت ک نمی تونه بگیرتش دختره خراب مثل ی دستمال کثیفه ک کسی نگهش نمیداره 

خشونت علیه زنان ؛  همیشه یک چشم کبود    و دندان شکسته    و دماغ خونی نیست!                  خشونت اضطرابی ست که در جان زن است؛ که فکر میکند باید     لاغرتر باشد،  چاق تر باشد،  زیباتر باشد،  خوشحال تر باشد،  سنگین تر باشد،  خانه دارتر باشد،  عاقل تر باشد!                        خشونت آن چیزی است که زن نیست و فکر میکند باید باشد.                                                         خشونت آن نقابی است که زن به صورتش میزند تا خودش نباشد تا برای مرد کافی باشد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم این بود چون چهره خوبی داره چشم خیلی دختر دنبالشه و بهش پیام میدن  

شمارش رو از کجا میارن؟

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

یاد تاپیک دیشب افتادم که میگفت مردا همه نامرد هستن. مثلا زنها همه الان فرشته ان ؟؟؟؟ پس این همه جا ...

اینا فرشته ان ازنوع اعزراییل

💘وصله نمی شود دگر  این دوهزار و یک ترک هی همه شب بند مزن چینی دل شکسته را💘 

اول   فقط و فقط  مطمئن شو        وقتی صد در صد مطمئن شدی   بعدا دنبال راه چاره باش

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
یاد تاپیک دیشب افتادم که میگفت مردا همه نامرد هستن. مثلا زنها همه الان فرشته ان ؟؟؟؟ پس این همه جا ...

ربطی نداره که پشت هرخیانت یک مردبدذات هست ویک زن خراب.

ولی منظورازاون تاپیک مردهای متاهل بوده که نامردی میکنن.حالاگاهی هم زن خیانتکارازآب درمیاد ولی درصدزنهای متاهل کمتره.مردهای متاهل متاسفانه بابیوه زنها یا مجردها بیشتربه زنشون بیوفایی میکنن تابایک زن متاهل.

یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑                                                                          (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁)                                                                                                                                 ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤
خب چیشد

خیلی سختی کشیدم 

وقتی ب جفتشون میگفتم رابطتتون زیاده چرا صبح تا شب اس میدین بهم میخواستن منو بخورن 

همشم میگفتن ، طی میخواستم برام بیاره، یا فلان کارو داشتم ک بهش اس دادم

یهو اتفاقی دیدم چقد عاشقتم و دوست دارم و بوس برای هم میفرستن 

ب دوتاشون نشون دادم نفرینشون کردم گفتم میرم طلاق میگیرم 

رسواتون میکنم

حالامیترسن رابطشون کم شده

میشه یه صلوات بفرستی واسه مامان شدنم