2777
2789

سلام

من این تایپیکو فقط برای دردو دل گذاشتم.چون کسیو ندارم.که باش دردو دل کنم

من رفتارم باجاریام خیلی معمولیه اصلا تاحالا باشون بدرفتاری نکردم ولی دوتاجاریم متاسفانه خیلی حسودن

اونا دختر عمه ودختردایی هم میشن ولی من غریبه ام بینشون واسه همین کلا زیاد قاطیشون نمیشم

جاری بزرگم خیلی حسوده

ما خداروشکر امسال یه خونه ۱۰۰متری خریدم انقدم دلبازه

وسط اثاث کشی میادمیگه دارم خفه میشم چقدخونتون خفه س بچه هاشو آورده همش توسر من جیغ و داد وهوار میزنن هیچی بشون نمیگه ازعمد میدونه ک من از سرو صدای بچه بدم میاد

من بچه شو دعواکردم.گفتم عزیزم سرمو بردی بسکه یه ریز داری جیغ میزنی اینم خدافظی نکرده پاشد رفت

الانم رفتن خونه مادر شوهرم حتما رفته زیرآب زنی کرده

اگه مادر شوهرم ازش طرفداری کرد بنظرتون چجوری جوابشو بدم?

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول خونه مبارکت باشه عزیزدلم😍 دوم بگو خسته کار بودم اینم بچش خیلی شیطنت کرد

ممنون سلامت باشی

بخدا کارهمیشه شه

میاد مبلاموبهم میریزه

میپره روشون بالشتاشو پرت میکنه

آخر سرهم جم نمیکنه میره

من باردار بودم حاضر نمیشد خرابکاریها بچه خودشو جم کنه

اگه مادر شوهرت ازش طرفداری کرد اولا اصلاااااا حرفشبرات مهم نباشه بعدشم بگو دخالت نکن بینه من و جاریم 

آنکس که اسب داشت غُبارش فرو نشست وای از گَرده سُم تازه خَر خریده ها 😑
ممنون سلامت باشی بخدا کارهمیشه شه میاد مبلاموبهم میریزه میپره روشون بالشتاشو پرت میکنه آخر سرهم ...

اصلا اهمیت نده کسی ک نمیدونه وسط اسباب کشی نباید با بچه رفت دیگ همین میشه نتیجش

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
اگه مادر شوهرت ازش طرفداری کرد اولا اصلاااااا حرفشبرات مهم نباشه بعدشم بگو دخالت نکن بینه من و جاریم ...

همیشه ازاون طرفداری میکنه

من بینشون غریبه م متاسفانه ایناهم یکم خودی پرستن

همیشه ازاون طرفداری میکنه من بینشون غریبه م متاسفانه ایناهم یکم خودی پرستن

مثلا طرفداری اون چیش به تو میرسه تو هم هرجا مادرشوهرت ب کسی حرف زد پشته اون ادمو بگیر 

آنکس که اسب داشت غُبارش فرو نشست وای از گَرده سُم تازه خَر خریده ها 😑

چندبار غذا درست کردم تدارک دیدم موقع سفره کشیدن گفتن مانمیایم

من بچم۲ماهش بود ولی غذاهای مورد علاقه برادر شوهرمو درست کردم

آخر سرهم مادر شوهرم میگه ازین غذا ها بذار ببرم برا برادر شوهرتو بچه هاش دوست دارن از سوپت