2777
2789
الان مشغول چیه؟

مشغول خرید خونه

چجوری و چه راهی انتخاب کنم که بتونیم یکم سود کنیم

کی قراره برا بچه دار شدن اقدام کنم در حالی که همسرم اصلا بچه نمیخاد

و خیلی چیزای دیگه

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروسیم

جهازم

دنشگاه و انتخاب واحد

رشته مورد علاقم

خریدای عروسی و هماهنگیای تشریفات و لباس و اینا

شاگردام و کلاسای میکاپ بلکه اخر هفنه دگ آف داشته باشم

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه
چرا نمیتونم از این خونه نجات پیدا کنم بیستو پنج سالمه چرا شوهر بدرد بخور نیست.تا کی باید بسوزمو بساز ...

حتما تو انتخاب شوهر سخت میگیری مثل من باش که الان ۱۹ سالمه دو سالم هست که عقدم

چطور؟یه رشته خوب منظورنه نه هر. رشته ای

کاری به رشته‌اش ندارم، بطور کلی گفتم.

چون بعدش باید به فکر ادامه تحصیل و بازار کار باشی، خوشیش یکی، دوسال اوله، بعد دغدغه‌ها شروع میشه.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
کاری به رشته‌اش ندارم، بطور کلی گفتم. چون بعدش باید به فکر ادامه تحصیل و بازار کار باشی، خوشیش یکی، ...

من دانشکاه تجربه کردم قبلا ولی الان پرستاری دوسدارم حس میکنم بیارم دیک دغدغه ای ندارم چون بازار کارشو هم هس علاقه شدیذ هم دارم

دندونام.جهیزیه ام.دادگاه.جلسات شهرداری.دانشگاهم

بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕                                    تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒                               گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪                                                یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر