2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

298 بازدید | 13 پست

خانواده همسرم جدیدا بی محلی میکنن مادره پدرش و خانواده پدریش اصلا به همسرم احترام نمیذارن با اینکه خیلی مظلومه پدر شوهرم برای پسر کوچیکش بیشتر خرج میکرده تمام هدایای عقدمو ازمون گرفت ببره بفروشه برامون ولی پولشو برداشت برای برادر شوهرم هر ماه یه گوشی میخره گرون قیمت شوهر بنده خدا من خونشون بود اصلا از این چیزا خبری نبود .تازه برای برادرشم که تقریبا همسن ایناس چیزی کم نمیذاره همش میگه اونپ داداش ایناس مثل اینکه فقط شوهر بنده خدا من مونده چکار باید کرد ؟همه چیزو برای اون برادرشون و همسرش میخوان یعنی عمو شوهرم با اینکه زنش غریبس ولی انقدر هواشو دارن و بهش احترام میزارن منم والله بهشون بی احترامی نمیکنم با اینکه دیدم عروسه اگر اذیتش کنن همچین حالی ازشون میگیره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه جا اینطوریه...مادر شوهر من داره میگه اون یکی پسرم دل سبکتر از نامزد توعه..درصورتیکه نامزدم همه کاری براشون کرده..به چشم هیچکس نمیاد..نه اون نه من..فقط برادرشوهرمو و نامزدش که فامیل خودشونه

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...
همه جا اینطوریه...مادر شوهر من داره میگه اون یکی پسرم دل سبکتر از نامزد توعه..درصورتیکه نامزدم همه ک ...

برای من برعکسه من فامیلشونم به من بی محلی میکنن به اون که غریبس انگار همش میخوان رضایتشو جلب کنن

من خواهر شوهرم هنوز مجرده بعد مامانش میگه اگر شما جفتتون بچه بیارید من بیچاره میشم لابد تو میخوای بگی ما فرق میذاریم بین دخترمون و تو😐😐😐

از الان خودش میدونه میخواد فرق بندازه داره میندازه تقصیر من از بس سیااااااااست داره

اصن نمیددددونید چیه

برای من برعکسه من فامیلشونم به من بی محلی میکنن به اون که غریبس انگار همش میخوان رضایتشو جلب کنن

منم همینو میگم...ولی نمیدونم چرا شانس من اینجوریه.جاریم نوه خواهر مادرشوهرمه..کلا اونو خیلی بیش از من دوست داره و احترام میزاره..حتی پشت سرمن پیش اون کلی حرف میزنن ولی پیش من نه..کلا یکی میدونن اونو باخودشون...

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...