2777
2789
عنوان

چرا مدیکور بعد خشک شدن خط میندازه

160 بازدید | 9 پست

بچها من ماه پبش زدم فوری هاله انداخت و روزهای بعدش که بی بی زدم بعد خشک شدن ی هاله ی محوی داشتن بعدشم پری شدم!!!!!!

هدفم کم کردن وزن و رسیدن به وزن دلخاهم تا۱۴۰۲.   وزن اولیه۹۵وزن کنونی۹۰/۵وزن هدف اولیه۸۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدیکور مثبت کاذب داره..روژان بزن عالیه

قبلنا نداشتا،،تازگیا اینجور شده، من سر اون بچم ۷ماه میزدم منفی منفی دریغ از یه هاله

هدفم کم کردن وزن و رسیدن به وزن دلخاهم تا۱۴۰۲.   وزن اولیه۹۵وزن کنونی۹۰/۵وزن هدف اولیه۸۵
قبلنا نداشتا،،تازگیا اینجور شده، من سر اون بچم ۷ماه میزدم منفی منفی دریغ از یه هاله

واقعااا؟مگه میشه هورمون بارداری تو ادرار نباشه

برای باردار شدنم یه صلوات میفرستن؟ممنونم از همتون.ایشالله همتون حاجت روا بشین.                                        
واقعااا؟مگه میشه هورمون بارداری تو ادرار نباشه

عزیزم منظورم اینه۷ماه منتظر نی نی بودم هر وقت میزدم منفی میشده‍