2777
2789
عنوان

دردودل

112 بازدید | 14 پست

سلام 

من هروقت میام مسافرت خونه مامان زن داداشهام خون به جگرم میکنن اینقدر داستان درست میکنن سر مسیله ازدواجم با یکیشون قطع رابطه ام الان نزدیک ده ساله ولی هرچی تو زندگیش میشه پای منو می‌کشه وسط درصورتی که من اصلا تواین شهر نیستم و ندیدمش ده سال بیشتره وقتی نمی‌تونیم باهم خوش باشیم چرا بهش گیر بدم مثل بقیه خواهرشوهرها دخالت کنم یا مجبوری برم خونه اش وقتی دوست نداره میگم خوش باشه با برادرم سر زندگی خودش من نباشم مهم نیست واقعا فقط خوشبختی و شادیشون آرزومه 

مشکل از اونجایی شروع شده که داداشم برای اون یکی درد و دل کرده راجع به زندگیش اونم به زنش گفته زن اون هم رفته از قول من یک حرفهایی زده به همین که روحم حتی خبرندارم چون زندگی خصوصیشون بوده من اصلا در جریان نبودم امروز بچه ام کلی گریه کرد به داییش گفت منو ببر پیش زن دایی ولی من گفتم زن دایی نیست رفته خونه مامانش اینقدر دلم سوخت تو غریبی که زندگی میکنم میام اینجا هم جایی ندارم برم از اون طرف مادرشوهر همش زنگ میزنه خونه داداشات نرفتی اونا نیومدن و...

خواهر همین زن داداشم میاد داداشم بچه هاشو می‌بره بیرون مسافرت می‌بره پارک شام و...

بعد من حسرت خیلی چیزها به دلم هست حتی یک غذاخوردن با داداشم 

کاش آدمها بدونن 

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشه‌ها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دردو دل و خوندم دو .دول 😂بدووو اومدم😂

بخند دوستم تا دنیا بهت بخنده شاد باشی همیشه

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشه‌ها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

پدرتون درقیدحیات هستن؟

بله ولی زمین گیره بنده خدا الان دوازده ساله مریضه 

الهی بگردم،جات نیستم ولی حس تنهایی خیلی بده خصوصا که واسه بچه ات هم غصه میخوری،یکاری کن دست بچتو بگیر ببرش بیرون تفریح کن اولش سخته اما بعد حالت بهترمیشه دوستی کسیو نداری بچتو ببربادوستات بیرون،یا مادرت چی اونم مثل بقیه رفتار میکنه؟یاخوبه؟اگه خوبه بااون برین خوش بگذرونین حیفه بعدعمری میای خونه مادرت اونم بخوای غصه بخوری بخاطر بچت خوش باش

من هیچکس نیستم...واین قدرت من است💪💪
الهی بگردم،جات نیستم ولی حس تنهایی خیلی بده خصوصا که واسه بچه ات هم غصه میخوری،یکاری کن دست بچتو بگی ...

بعد ازظهر بردمش بیرون مامانم بنده خدا درخدمت پدرمه و ازش پرستاری می‌کنه نمیتونه جایی بره همش میگه غصه نخور بیخیال باش دوستام هم چون سالهاست ازهمه دورشدیم زیاد رابطه نداریم درحد تلفنی 

بعد ازظهر بردمش بیرون مامانم بنده خدا درخدمت پدرمه و ازش پرستاری می‌کنه نمیتونه جایی بره همش میگه غص ...

عزیزم منم که شرایط شمارو ندارم جایی برای رفتن ندارم تا پارسال که پدرم بود هفته ایی دوسه بار خانه پدرم میرفتم الان دیگه اونجام نمیرم  

برای شادی روح پدرم صلوات
بعد ازظهر بردمش بیرون مامانم بنده خدا درخدمت پدرمه و ازش پرستاری می‌کنه نمیتونه جایی بره همش میگه غص ...

هرکاری میکنی،فقط درونگرا نباش،ناراحتیتو بهشون بگو حداقل خالی شی،هرجورمیتونی این چن مدت که اونجایی خوش بگذرون،چون خونه مادرته و توهم حق اینو داری اونجاکه میری ارامش داشته باشی،بزار زهر اونا بشه وجلو روشون ناراحتیو بی احترامیشونو تو روشون بزن

من هیچکس نیستم...واین قدرت من است💪💪
عزیزم منم که شرایط شمارو ندارم جایی برای رفتن ندارم تا پارسال که پدرم بود هفته ایی دوسه بار خانه پدر ...

الهی واسه چی نمیری؟

هرکاری میکنی،فقط درونگرا نباش،ناراحتیتو بهشون بگو حداقل خالی شی،هرجورمیتونی این چن مدت که اونجایی خو ...

عزیزم من کاری نمیکنم اینه زندگیم وای به حال اینکه بخوام حرفی بزنم تازه من اون بنده خدا رو نمی‌بینم 

الهی واسه چی نمیری؟

میرم ولی دیگه دل ودماغش نیست اونوقتا میرفتم پدرم بدو میمود درخانه کیف ووسایلامو میگرفت پسرمو میگرفت از بغلم کلی قربان صدقه اش میرفت خلاصه یه حال وهوایی بود یه دوران شیریتی بود که دیگه تکرار نمیشه من پدرم دنیام بود همه چیم پدرم بود الان فقط زندگی میکنم تا ببینم کی اجل میاد سراغ من خیییلی روزگار سختی و میگذرونم خیلی سخت 

برای شادی روح پدرم صلوات
میرم ولی دیگه دل ودماغش نیست اونوقتا میرفتم پدرم بدو میمود درخانه کیف ووسایلامو میگرفت پسرمو میگرفت ...

الهی من بگردم الان امضات روخوندم خدابهت صبر بده و روح پدرنازنینت شادباشه دنیاست دیگه ....