2777
2789
عنوان

کباب

96 بازدید | 10 پست

سلام خانوما من کباب  سیخی رو تو ی خونه درست میکنم از سیخ میریزه چیکار کنم کسی خوب بلده یادم بده؟

ادمک اخر دنیاست بخند .ادمک مرگ همینجاست بخند.دست خطی که تو را عاشق کرد. شوخی کاغذی ماست بخند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درست نکن ک نریزه

اخه دخترم دوست داره هروز میگه مامان واسم کباب بپز  برای بیرون هم که اطمینانی نیست. میخام یاد بگیرم بپزم

ادمک اخر دنیاست بخند .ادمک مرگ همینجاست بخند.دست خطی که تو را عاشق کرد. شوخی کاغذی ماست بخند

خوب ماساژش بده با دست لهه له بشه

یا اگر خردکن یک دوسه! داری مقداری از گوشتو بگذار تو اون له میشه قشنگ می چسبه

کمی آرد هم خوبه بزنی به مایه

گوشت مرغ چرخ شده هم خیلی چسبناکه قاطیش کنی بهتر میشه

گوشتت نباید زیاد چرب باشه

مخلوط گوسفند و گوساله باشه

خیلی ورز بده

بعد گه گذاشتی رو اتیش دوطرفشو بگیر رو اتیش، وقتی دیدی داره روغن میده، بردار بذار لای نون، چربیشو بگیر

دوباره بذار رو اتیش!

در نهایت اگه دیدی فایده نداره، میتونی نخ ببندی

(قلندرتپه) ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.

گوشت باید چربی داشته باشه که چسبناک بشه پیازم باید پوره کنی و کاملا آبشو بگیری اگه آبدار باشه وا میره بعدش قشنگ ورز بده که چسبناکه چسبناک بشه گوشتم زیادو سنگین نزن که بریزه کنارت یه کاسه آب بزار که وقتی گوشتو میخوای سیخ بزنی دستتو بکن تو آب بعد بزن که گوشت به دستت نچسبه بعدش گوشتو از بالای سیخ به پایین با انگشت وسط و شست پخش کن رو سیخ سرو ته کبابم بچسبون به سیخ که وا نره 

خدایا شکرت
گوشت باید چربی داشته باشه که چسبناک بشه پیازم باید پوره کنی و کاملا آبشو بگیری اگه آبدار باشه وا میر ...

مرسی عزیزم 

گوشتت نباید زیاد چرب باشه مخلوط گوسفند و گوساله باشه خیلی ورز بده بعد گه گذاشتی رو اتیش دوطرفشو ب ...

مرسی عزیز

خوب ماساژش بده با دست لهه له بشه یا اگر خردکن یک دوسه! داری مقداری از گوشتو بگذار تو اون له میشه قش ...

ممنون