سلام دوستان.دخترم چهارماهشه ازوقتی بدنیااومد چشمش قی میبست که بهش قطره دادن خوب شد بعداز چند هفته باز قی بست دکتر بهش قطره باکتی ماید و پماد اریترومایسین داد که دوهفته زدم خوب شد ولی بعدازیه مدت باز برگشت الان باز داره باز دکتر همون پماد وقطره سیپلکس داد ولی بهتر نشده پمادم گفته شبی یه باربزنم همش چشمش قی میبنده و اب میاد باد میخوره بدتر میشه و به نورم حساسه وبعضی وقتها چشماشو میمالهذو چشماش قرمز میشه.کسی تجربه ای داره چیکارکنم؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه تهرانی ببرش دکتر امید صالح پور ...مجرای اشکیش بسته اس...با یه بار ماساژ بازش می کنه برات...البته اگه شهرستان هم هستی به نظرم ارزشش رو داره ببری پیشش
برا دختر من هر دو چشمش مجراش بسته بود یکی با ماساژهای خودم تو طولانی مدت باز شد یکیش رو هم دکتر تو عرض چند ثانیه باز کرد...اگه زودتر می دونستیم انقد راحت بازش می کنه خودمون ماساژ نمی دادیم سریع می بردیم پیشش
منم دخترم تا یکسال همینطور بود حتی دکتر گف شاید باید عمل بشه ومجرای اشکش باز بشه ولی من فقط آروم ماساژ میدادم بعد یکسال خوب شد
قرارمون چی شد که بی قرار قرار هم باشیم حسین هرچی که پیش اومد باید کنارهم باشیم من رویه خاک وتو سوار مرکبی من تویه قلب تو اما تو چشم زینبی آهسته تر برو بزار منم باهات بیام حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام کجا میخایی بری حسین این دم اخری چقدر شبیه مادری
بچه های من نداشتن ولی خواهرزاده و برادر زادم داشتن. برام عجیب چون یه دکتر عمومی هم ببری اولین چیزی که میگه ماساژ آرووم گوشه چشم. چرا دکترتون بهتون نگفته
بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
اصلن عمل نکن فقط هر روز خیلی آروم گوشه چشمشو ماساژ بده روشش توی نت هست الان یادم رفته چه جور بود وصبر داشته باش گفتم دخترم از بدو تولد بود تا یکسالگی وخودش خوب شد
قرارمون چی شد که بی قرار قرار هم باشیم حسین هرچی که پیش اومد باید کنارهم باشیم من رویه خاک وتو سوار مرکبی من تویه قلب تو اما تو چشم زینبی آهسته تر برو بزار منم باهات بیام حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام کجا میخایی بری حسین این دم اخری چقدر شبیه مادری
چطوری تو عرض چند ثانیه ؟باچی؟اخه شنیدم باید میل بزنه اگه باز نشه
نه روشش مخصوص خودشه...بهش میگه ماساژ سفت...آره تو چند ثانیه باز کرد ما ندیدیم تو اتاق باز کرد ولی بهت حتما توصیه اش می کنم...فوق تخصص چشم پزشکی کودکان هست و این روش مخصوص خودش هست....حدود ۵ سال پیش از ما ۷۰۰ هزار گرفت....
میخوام بدونم بچه ی شماهم به نور حساس بودو چشمش قرمز میشد گاهی و چشمش و میمالید؟
الان دخترم سه سالشه یادم نمیاد ولی یادمه خیلی به یه باد کوچیک حساس بود وقی چشمش بیشتر میشد
شاید از بس پماد ودارو واسش استفاده کردی چشمش حساس شده