2777
2789
عنوان

بیاین بگین خرج خونتون درماه چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 37 پست
چرا حساب نمیکنید؟ کمک میکنه به پس اندازتون.. به اینکه برنامه ریزی کنید واسه ماههای بعد.. تاریخ وام و ...

منظورم این نیست که حساب کتاب نداریم.اول وامو قسطمونو میدیم.بعد لیست خرید برای خونه اگه سال پیش میشد ۵۰۰ الان میشه یه تومن...من نمیتونم حساب کنم چون قیمت ندارم دستم که شب میخوابم صبح میبینم دوبرابر شده قیمت😑😑😑بعد پولی هم ک میمونه میشه واسه خرید میوه و سبزی و هزینه های متفرقه و ناگهانی مثل بنزین و تعمیرماصینو و دکترو...😥😥😥😥

.

ببین ما گوشت منجمد (البته نه همیشه) و برنج پاکستانی میخوریم تمام قبضامون کم میاد الانم ک تابستونه قبض برق 17 تمن آب هم همونجوری همیشه آب کم باز میکنیم چراغ یدونه روشن میکنیم اگ جای دیگ چراغ روشن باشه زود خاموش میکنیم😅درسته شاید زبانا بنظر نیاد اما من تو مقایسه با قبضای پدرشوهرم اینا که همسایمونن فهمیدم چقد ما صرفه جو بودیم و خبر نداشتیم😊😉

زندگی با افراد دمدمی مزاج آدمو دچار تناقض میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان از همسرم پرسیدم گفت خورد و خوراکمون تقریبا ۶۰۰ ...پوشک بچه ۱۵۰ ... وامم ۱ میلیون ...اجاره خونه ...

خوش بحالتون چقدر خوردوخوراکتون کمه

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
انشالله تنت سالم.. هزینه دکترت صفر بشه

خدا از دهنت بشنوه..چاپید وقاپید وگا....د مارو این پول دکتر

میشکنم در خود..و تو حتی نمی آیی خرده های مرا جمع کنی..من تو را فریاد میکشم و تو سکوت را میپسندی...در میان همهمه ی این روزها ،چونان حشره ای کوچک اسیر باتلاق غم ها شده ام و مرا یارای بیرون کشیدنم نیست...این روزها ،ثانیه هایم چونان مردابی ست ک زندگی را یادش رفته است..دلم یک زندگی عمیق میخواهد نه زنده بودن محض..این روزها هرکسی جز تو مرا خوشحال می کند و من فراموش میکنم که دردی عظیم در خانه ی دلم آشیان کرده..و فراموش میکنم ک من یک زن هستم و تو خواهان زنانگی...درست زمانی که میدانم تو درمیان مردانگی های روزگار نامردترین مردانی....