2777
2789
عنوان

قرص لتروزول واسه چیه؟

96 بازدید | 6 پست

دوستان سلام.من ی سونو دادم ک گفتن فولیکول غالب نداری تخمدانت خیلی ضعیفه دکترم سه یادوبسته قرص مدروکسی پروژسترون داد با ی بسته قرص لتروزول.گفته از سوم پری تا ۷پری دوتا بخورم وبعد باز دکتر برم.حالا دوروزه مدروکسی رو قطع کردم ی هفته ام از پریودم عقب افتاده بخاطره اون قرص حالا ک دوروزا قطع کردم لک بینی دارم برم دکتر یااینکه صبرکنم پری میشم؟اینم بگم من قصد بارداری ندارم ولی قرص لتروزول رو سرچ کردم واسه باردار شدنه ک😐

خداجونم مارو از این بلاتکلیفی ومشکلات مسخره نجات بده🙏واسه حل مشکلاتمون وخونه دار شدنمون یه صلوات میفرستین؟؟..

اره برا بارداریه تا جایی که من‌میدونم

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره برا بارداریه تا جایی که من‌میدونم

هنوز نحوردمش من عادتم خیلی جلو میوفتاد حالا ی هفتس نشدم سرچ کردم گفتن از قرص مدروکسیه دوروزه تموم شده لک بینی دارم خیلی بده😢

خداجونم مارو از این بلاتکلیفی ومشکلات مسخره نجات بده🙏واسه حل مشکلاتمون وخونه دار شدنمون یه صلوات میفرستین؟؟..
وای عجب دکتر احمقی حتما فکر کرده میخوای باردارشی

پرسیدن قصد بارداری داری گفتم نه.😑

گفتن تخمدانت خیلی ضعیفه این قرص مهمه 

پرسیدن قصد بارداری داری گفتم نه.😑 گفتن تخمدانت خیلی ضعیفه این قرص مهمه 

من این دوره لتروزول مصرف کردم واسه بارداری که البته امروز پریود شدم

ولی حتما پیش یه دکتر دیگه هم برو

من این دوره لتروزول مصرف کردم واسه بارداری که البته امروز پریود شدم ولی حتما پیش یه دکتر دیگه هم بر ...

تمام مدارک ونسخه ها وسونو وآزمایشم تو پرونده دکترمه بدونه اونا نمیشه دکتره دیگه