2777
2789
عنوان

عکسمو گذاشتن تو اینستا

1254 بازدید | 26 پست

بچه ها من حالا به هر دلیلی اصلاااااا دوست ندارم عکسمو بزارم تو اینستا پیج دارم اما خالیه فقط عکس پروفایل دارم ولی خانواده احمق شوهرم بارها بارها هم من هم همسرم بهشون گفتیم دوست ندارم عکسمو بزارید ولی بازم مثلا دیشب تولد خواهرشوهرم بود رفتیم کلی عکس انداختیم الان دیدم تو اینستا تگ شدم رفتم نگا کردم میبینم باز عکسمو گذاشتن😑 متنفرم ازین کار بخدا اصلا دوست ندارم دیگه باهاشون عکس بندازم انقدر گیر میدن بیا بیا عکس بندازیم بعدا میزارن تو اینستا از شوهرم حساب میبرن اوایل زنگ میزد میگفت زود بردارید اونام برمیداشتن ولی الان دیگه اونم بی خیال شده انقدر که نمیفهمن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس نگیر باهاشون خب 

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
خب تو‌ک‌تجربه داری عکس نگیر

بخدا از خدامه هی میپیچونم هی میرم تو اشپزخونه که نندازم اما یجورین که باید با تک تک اعضای خانواده عکس بندازن انقدر صدا میکنن بیا بیا 

بخدا از خدامه هی میپیچونم هی میرم تو اشپزخونه که نندازم اما یجورین که باید با تک تک اعضای خانواده عک ...

خب با حجاب عکس بگیر....

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌

منم چند بار برام این اتفاق افتاده، تازه لباسم زیاد جالب نبود! بی حجاب نبود ولی لباس تو خونه ای بود

بعد دیدم با اون لباس رفتم تو اینستا 

حتی گفتم بردار، اما چون آلبوم بود باید کل آلبوم رو بری برمیداشت ، دیگه برنداشت و بیخیال شدم.

ولی میدونم خواهرشوهرم چون دوستم داره و باهام احساس صمیمیت میکنه عکسمو گذاشته بود.

شما هم دفعه بعد که عکس دسته جمعی میگیرن،  عکس نگیر اگه دوست نداری، یا بگو حتما

عزیزم دفه بعدی که گفتن بیا عکس بگیریم... بگو شما که بدون رضایت من عکس میذارین اینستا... پس بهتره عکس نگیرم... ب شوهرت بگو اون بگه

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

بهتره رک بگی نمیخوای عکس بگیری به این دلیل

برای اونا هم جالب نیست بخاطر یه نفر عکس رو بردارن یا نذارن..یا هی شوهرت بگه بردارن که بدتر

خودت رک بگو علاقه ندارم عکسم بره اینستا نمیخوام عکس بگیرم.تقصیر از خودته بیشتر

بنده کاربر قدیمی نیستم.دیگه حداکثرش یه سال ، خواننده خاموش هم حساب کنیم یه سال و نیم🤣لاکچری نیستم.به ارواح جدم نیستی درحدم هم نمیتونم بگم ، نمیتونم از اون بندگان خدابیامرز مایه بذارم ، ریپلای بکن ریپلای میکنم ولی مودبانه ، لطفا انتقام گرسنگی و اعصاب خراب و شوهر بد و گریه بچتون رو از بنده نگیرید ، تفاوت فرهنگ و عقیده و ...داریم مودبانه بحث کن بنده از اینور گوشی نمیتونم به شما صدمه بزنم تو هم هرقد جیغ بزنی صداش به من نمیرسه حداکثر مرورگرم میبندم میرم سر یکار دیگه پس خواهشا به اعصاب خودت رحم کن و مسلط باش....باشد که زین پس دوستان خوبی برای هم باشیم اینجا😘
کاش میتونستم بگم ولی زبون ندارم

عزیزم خب همین بی زبون بودنت کار دستت داده... همیشه کنار وایسا بگو برش بدن عکستو

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...