2777
2789
عنوان

روز خواستگاریتون چجوری بودین

575 بازدید | 33 پست

روز خواستگاری چجوری بودین چی پوشیدین استرس داشتین؟ پذیراییتون چجوری بود از تجرباتتون بگین ماها استفاده کنیم ما دوساله باهمیم  و ایشون تک پسر ولی خانواده هامون روز خواستگاری میخوا اشنا شن من از مامانش میترسم فکر میکنم سختگره چیکار کنم برخورد اول معقول باشم حرف بزنم یا ساکت باشم😁مامان بابای من خیلی ارومن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس درحد المپیک هیچی هم نبردم 

منم نبردم دادم مامانم اینا بردم بعد عقد شوهرم بهم گفت حالا خودمونیم یه چایی بهم ندادی😂😂

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage

خیلییییی استرس داشتم با اینکه فامیل بودیم 

چند نوع میوه و شربت و چای  پذیرایی امون بود

و کلی حرف اماده کرده بودم بهش بگم تا رفتیم تو اتاق تند تند خودش انگار میدونست من قراره چی بگم همه رو گفت ...

فقط از من به تو نصیحت خوبببببب تحقیق کنید بعدشم اگه پسند شد نامزدی 

ما دوران نامزدی نداشتیم خیلی بده 

پسر نازم عاشقتم  

اسپرت شلوار جین و ی بلوز سفید خوشگل موهامم سشوار کردم ی ارایش ملایم استرس کمی داشتم ولی همه چیز خوب عالی گذشت همون جلسه کلی گفتیم و خندیدیم و با پدرشوهرم صحبت کردم اونم ازم سوالایی کرد بعدش تموم شد😄😄🤗🤗🤗