2777
2789
عنوان

بیایین خودتونو و شوهراتونو توصیف کنید ببینیم کی خوشگل تره ؟؟؟/

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 143 پست
خوبم.خدایی دلم برات تنگ شده بود☹️ بی هوارفتی اخه همینجورموندم،دفعه اخرت باشه،باااااشه؟وگرنه من میدو ...

ببخشید واقعایهویی شد😞

نمیشد از اول خشانتو میذاشتی😂😂😂

وااااقعاااااا؟؟؟؟

ای جااااااااااانم چه روزِ خجسته ایه... تولدت هزار بار مبارک ..بهترینارو برات ارزو دارم جیگر😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قدم خوبه نسبت به شوهرم کوتاه ترم. چشمام قهوه ای همسرم سبز بینی من و همسرم  متناسب صورتمونه ...

پیر شید به پای هم...

اگه حرف وزن نداره ـپس چه جوری کمر آدم را میشکونه؟   
[QUOTE=101042809]سلام[/QUOTعلیک سلام 

سحر دختر نازم

تویی غنچه ی بازم

گل خوشگل و زیبا

همه دار و ندارم

دلم تنگ برایت 

برای اون صدایت

تو گوشامه همیشه صدای خنده هایت💃💃💃💃💃💃

من همونم که خدا به فرشته هاش گفته این هرچی خواست بهش ندید
ببخشید واقعایهویی شد😞 نمیشد از اول خشانتو میذاشتی😂😂😂 وااااقعاااااا؟؟؟؟ ای جااااااااااانم چه ر ...

دیگه نرو عزیزم،

نه باید خشانت یکم ببینی دیگه تکرارنکنی،

میبینی چه روز میمونی برگشتی ب سایت😂😂

مقدمت گلباران🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

سحر دختر نازم تویی غنچه ی بازم گل خوشگل و زیبا همه دار و ندارم دلم تنگ برایت  برای اون صدا ...

دلم برای توهم تنگ شده 😘

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
تو تل یه گروهیم نشناختی 

چرا تو تل گروه هستم ولی کدومشونییییی😍😍😍

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
زنو با زن مقایسه میکنن مردم با مرد😐 چشام قهوه ای موهام خرمایی ترکه ایم لبام قلوه ای اونم چشاش مشکی ...

خوشبخت شید

اگه حرف وزن نداره ـپس چه جوری کمر آدم را میشکونه؟