2777
2789
با سلام پسرم پیش دبستانی میره.کلا تا حالا بچه ای بوده که خیلی اذیتم کرد تا به این سن رسید اما سرماخوردگی فوقش توی یک سال چهار بار داشت اما الان که رفته پیش دبستانی همش مریضه دکتر گفت احتمالا لوزه سومشم درگیر شده الان شنبه قراره عکس لوزه بگیره تا الان اصلا مشکلی نداشت خیلی ناراحت و داغونم یه دختر هم دارم پسرم مریض میشه دخترم هم ازش میگیره خلاصه از مهرماه خونم مثل بیمارستان شده دیگه ایمنی بدن پسرم خیلی ضعیف شده تا خوب میشه میره مهد دوباره یک هفته بعد مریض میشه باور کنین زندگیم رفته رو هوا نه بیرون نه تفریحی همش عصبیم شوهرم رو از یاد بردم واقعن زندگیم بهم خورده
لطفا راهنمایی کنید چی بدم بهش مقوی باشه دو کیلو کم کرده .بد دارو هم هست .بچه خوش غذایی بود اما تو مریضی هیچی نمیخوره.الان کمی بهتره اما یک هفتس مهد نرفته باور کنین میخواد بره وحشت دارم دوباره بگیره.هرچند چند روز دیگه عکس لوزه هم داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی غزل جون که اومدی . حالا باید عکس بگیرم ببینم چی میشه . اما بچه ام خیلی ضعیف شده اشتهاش اصلا مثل قبل نیست خودم احساس میکنم کم آوردم دارم افسردگی میگیرم چون هرچی تلاش میکنم بیفایدس خسته شدم هرکی از فامیل میبینه میگه چقدر ضعیف شده یا چرا همش مریضه؟بدتر این حرفها داغونم کرده
دختر منم اینجوریه چند روز پیش دکتر بردمش یه شربت سیستم ایمنی بهش داد قراره بعد از دوره درمان بهش بدم دکتر گفت با این شربت تا عید دیگه مریض نمیشه
دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم
من یه دخترم اینارو میدم بر بچه ها خوبه عصاره گوشت معجون بلدرچین و تخم بلدرچین ماهیچه سمنو مغز ها رو براش اسیاب کردم شما هم این کارو بکن حتی اگه چن قاشق هم بخوره مقویه نگران نباش عزیزم میدونم خیلی سخته
پســــــــــــــــــــرم قلـ💙بـم دخــــــــــــــــترم دنیـ💗ام