2777
2789
عنوان

بخیه های زایمان و مشکلات بعدش

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 47 پست
اول و آخر

عجیبه تازه گویا بیمارستان خصوصی هم بودید پس چرا انقد بد بخیه زدن ک گوشت اضافه بیاره من میلاد رایگان زایمان کردم س سال پیش خداییش هیچ مشکلی نداشتم با بخیه هام بجز اینکه وقتی یبوست شدم خیلی درد داشت جای بخیه درضمن این بچه ی اول وآخر رو منم گفتم الان بچه دومم شش ماهه در راه میباشد🤣🤣🤣🤣 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم از طبیعی ـچرا نتونستی ؟ میترسی بشکافه یا درد داری ؟ ترشحاتت چ جوریه؟ بوی عفونت میده؟

نه اصلا بو نداره خارش نداره...میگن حساسیت به نخ بخیه اس ولی ترشحات زیاده باید نوار بزارم

خوب حق داره چقدر ناراحتت شدم خوب برو دكتر كار بلد تر كجايي تهران نيستي؟

چرا تهرانم دکترم خیلی اسم و رسم داشت...هر جفت دکترا گفتن حساسیت به نخ بخیه جذبیه باید صبر کنی جذب شه...دارم دیوونه میشم ۱۰۰ روزه نوار بهداشتی دارم استفاده میکنم

عجیبه تازه گویا بیمارستان خصوصی هم بودید پس چرا انقد بد بخیه زدن ک گوشت اضافه بیاره من میلاد رایگان ...

🤣🤣🤣🤣🤣

اره خیر ندیده ها خصوصی بودن عرفان نیایش...خیلی زایمانم راحت بود خدایی کلا ۴۵ دقیقه طول کشید اما پدرم‌تا امروز  دراومده