2777
2789
عنوان

کرم اسکراپ بینی

167 بازدید | 20 پست

دیروز دکتر پوست بابت منافذ باز وسیاه روی بینیم گفت از کرم اسکراپ استفاده کنم، کسی تجربه شو داشته؟ 

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....  

برا جوش زیر پوستی زدم‌خوب بود

مارکش دکتر ژیلا

در آخرالزمان قلب مومن دردرون خود آب میشود زیرا منکرات را می بیندو قدرت جلوگیری و تغییر را ندارد مومن در آن میان با ترس راه میرود و اگر حرفی بزند او را میخورند و اگر ساکت باشد دق میکند . پیامبر اکرم (ص) . اللّهمَ عَجِّل لِولیکَ الفرَج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا جوش زیر پوستی زدم‌خوب بود مارکش دکتر ژیلا

ممنون عزیزم چه قیمتی هست 

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....  

کرم ها یا ماسک های لایه بردار. برو داروخانه بگیر فقط زیتد نباید تو آفتاب بری  وحتما از ضدآفتاب استفاده کنی. من معمولا  تو فصل زمستون از لایه بردار استفاده میکنم

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
اره من نوروا میزنم خوبه

ممنون گلم شما جوش بود یا مثل من منفذ سیاه؟ چندبار در هفته استفاده میکنی؟ 

کرم ها یا ماسک های لایه بردار. برو داروخانه بگیر فقط زیتد نباید تو آفتاب بری  وحتما از ضدآفتاب ...

مرسی بانو

ممنون گلم شما جوش بود یا مثل من منفذ سیاه؟ چندبار در هفته استفاده میکنی؟ 

استارتر برا منم منافذ سیاهه دکتر نگفت چه مارگی بگیر

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما...
من اسکراب گردو شون میزنم

ممنون عزیزم برات صلوات فرستادم

من منفذ سیاه هفته ای دوبار.لابد پوستت چربه؟اینا همیشه هست.سفید اب م خوبه

اره پوستم چربه و منافذ پوستم خیلی بازه