2777
2789

شلوارشم هی در میاره و پاش میکنه یا کاملا درش میاره.سه روزی میشه اینطوره

ببخشید یعنی اونجاش درد میکنه؟

چیکار کنم

خب راحتش بزار شاید میسوزه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چون من مولفیکس میبندم شاید ب پمپرز حساسیت داره 😂

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
پسره بچم

شاید کلا از پوشک بدش میاد خوب بگیرش از پوشک

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹

کلافه میشه بچه فک کن ما یه هفته نوار بهداشتی استفاده میکنیم کلافه میشیم این طفلکیا چقد اذیت میشن 

من الان بچم ۱۸ ماهشه فقط شبا موقع خواب پوشک میشه یا بیرون ک میریم بقیش بدون پوشکه و میبرمش دستشویی 

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️

شرتی بخر.پوشک شرتی

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

دختر منم یه مدت بود مدام پوشکش باز میکرد منم بعد ۴ ماه مقاوت بالاخره تسلیم شدم و الان دارم از پوشک می گیرمش ده روز اول خیلی سخت گدشت ولی خداروشکر الان خوب همکاری میکنه

دخترم ۲۱ ماهش

پسر منم تو 15 ماهگی حساس شد رو پوشک یعنی دوست نداشت پوشک بشه بنظرم استقلالشونو نشون میدن از باهوشی. من بهش گفتم نی نیا، آقاها تورو میبینن. حالا هروقت پوشک نداره خودش میگه نی نی، آقا