2777
2789

سلام دوستان این داستان خیلی طولانیه ولی من مال همین چند وقت اخیرو میگم.

برادر شوهرم دائم الخمره و جاریمم از این زنای بسیار حرف و حدیثی و پرتوقع و خطرناکه

این جاریم با هر مست کردن شوهرش تمام خانواده رو خبر میکنه و شب و روز نمیزاره برامون منم قبلا نزدیکشون بودیم که چون خسته شده بودم رفتم دورترین نقطه شهر خونه خریدم اما بازم ما زندگی نداریم 

جاریمم بچه سومشو بارداره وقتی همه خانواده شوهر گفتن سقطش کن قبول نکرد الان خودش و شوهرش از پارسال تا الان ۱۰۰ تومن سرمایه رو خوردن و شوهرش بیکار شدو مستاجرن  و با اصرار اونا و مادرشوهرم،شوهرم تو شرکتی که خودشه براش کار جور کرد که ۴ روزه آقا کارش شروع شده و این سه روزشو چون مست بوده نرفته که این برای موقعیت شغلی شوهرمن بده چون شرکت سپاهیه 

برادر شوهرمم چون تو مستی خیلی فحاشی و گند میزنه همه برادرا ازش دست کشیدن و مادرشوهرو جاریم دیگه فقط به ما گیر دادن نه صبح میکنن نه شب تا سه نصف شب ما گرفتارشونیم و برا هر چیزیش زنگ میزنن بدو بیا 

شوهرمم دلش نمیاد بگه خب به من چه 

حالا به نظرتون من به جاریم بگم دست از سر ما برداره و خودش فکری به حال زندگیش کنه چون خیلی از ما توقع کمک مالی هم داره 

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو این که براش کار خوب جور کرده شوهرت، اخرین کمکی بوده که از دستتون برمیومده. اگه به هر دلیلی اخراج شد دیگه رو شما حساب نکنن. قرار نیست یه نفر که خودشو تو چاه انداخته همه رو با خودش بکشه پایین

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
رو در وایستی و بزرا کنار  واا واسه چه کسایی از زندگی خودتون (وقت و مالی) می زنید

وقتی برادر برای برادر وقت نزاره و کمک نکنه کی بکنه ؟

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی

شوهرت اشتباعه کرده برادرش رو که میدونسته مشروب می خوره آورده شرکت متعلق به سپاه 

تا خرابکاری نشده بیرونش کنه 

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی
به شوهرت بگو چرا کاسه داغتر از آش شدی 

کاسه داغتر از آش؟ به نظرت زندگی ایشون جدا از همسرشه؟

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

حتما ی فکری بکن .اول روحیه شوهرت مهمه بالاخره برادرشه.اما تو با جاریت سنمی نداری رک بگی بد میشه؟؟؟!!

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇

اصلا زندگی اونا ربطی به شما نداره...

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
رو در وایستی و بزرا کنار  واا واسه چه کسایی از زندگی خودتون (وقت و مالی) می زنید

میخوام همینکارو کنم چون خود جاریمم ادم بی پوست و رویه و حرفاشو هر جور بخواد میزنه مثلا هفته قبل خواست بیاد خونم منم مهمون داشتم از قبل بهش گفتم مهمان دارم دیروز بهم پیام داده اون هفته که گفتید نیاید دخترم انقد گریه کرده حالا دخترش ۲ سالشه بعد گفتم خب فردا بیاید گفت نه چون میخوام تا دیر بمونم بچه ها بازی کنن پنج شنبه میام حالا من فقط جمعه ها تعطیلم دو هفته دیگه هم زایمانمه این اصلا شعور نداره من تا حالا خونشم ندیدم

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 
میخوام همینکارو کنم چون خود جاریمم ادم بی پوست و رویه و حرفاشو هر جور بخواد میزنه مثلا هفته قبل خواس ...

چه رویی داره! حواست باشه فقط در اتاق بچتو قفل کنی