2777
2789

چون دو قلوییه فقط حرکات یکیش خیلی محسوس و زیاده، ولی اون یکی قل نمیفهمم یا نمیدونم کمه حرکاتش، وقتی شکممو اروم نوازش میکنم ضربه های اروم ميزنه، این قبوله؟ هفته بیستو نهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوقلو باردارم واسه منم از اول يه قلم كم تكون ميخورد يكيش زياد، مشكلي نيست بلخره تكون ميخوره چ كم ...

حس میکنم کمرش سمت روی شکممه که حس نمیکنم، چون بعضی وقتها خودشو سفت میکنه انگار کمرو باسنش میزنه بیرون. 

بیچاره خب جای یکیش تنگ تره حتما دیگه ولی مشکلی نیس

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
حس میکنم کمرش سمت روی شکممه که حس نمیکنم، چون بعضی وقتها خودشو سفت میکنه انگار کمرو باسنش میزنه بیرو ...

اره منم اينجور ميشم نگران نباش اگر ماه هانه چك ميشي پيش دكتر ك جاي نگراني نيست، هفته چندم هستي؟؟؟

از كجا ميفهميد يكيشون تكونميخوره يكي نه خارق العاده ايد واقعا😍😍😍

اخه تو سونو یکیش همیشه  سمت چچپه یکیش همیشه راسته، چپیه همیشه درحال تکونه ولی راستیه نه 

اخه تو سونو یکیش همیشه  سمت چچپه یکیش همیشه راسته، چپیه همیشه درحال تکونه ولی راستیه نه

عزيزاي دل فندقاااااااا😍😍😍😍

خداياخودتدخترم را،فاطمي و زينبيبگردان  براي حاجت دلم يه صلوات بفرستيد❤️
اره منم اينجور ميشم نگران نباش اگر ماه هانه چك ميشي پيش دكتر ك جاي نگراني نيست، هفته چندم هستي؟؟؟

اره ماهانه چک میشم، همه چیزشون خوبه، هفته بیستو نهم، اخه میگن شمارش کنید بخاطر همین نگران شدم که این قلو چطور شمارش کنم

اره ماهانه چک میشم، همه چیزشون خوبه، هفته بیستو نهم، اخه میگن شمارش کنید بخاطر همین نگران شدم که این ...

من ك هفته٣٥ هستم تا حالا دكترم بهم نگفته شمارش كن گفته فقط حواست باشه تو يك روز تكون بخورن، خداروشكر هم تا حالا خوب بودن و مشكل نداشتن زياد حساس نشو 

من ك هفته٣٥ هستم تا حالا دكترم بهم نگفته شمارش كن گفته فقط حواست باشه تو يك روز تكون بخورن، خداروشكر ...

وای خوشبحالت آخراشی، ااا پس فقط تکون بخورن بسه، چون واقعا نمیشه شمرد سخته، انشاالله سالم بدنیا بیان عزیزم،منکه هروز از یچیز استرس میگیرم، آمپول بتا زدی!؟ اگه اره از هفته چند؟ 

مرسی عزیزم 😘  

منم باردار که بودم حرکاتشونو تشخیص نمیدادم،که کدومه ضربه میزنه،تااینکه رفتم سونوکالر داپلر،جنینی که پایین بود حرکاتش خیلی کم شده بود و به زور تکون میخورد،از هفته ۳۲ ،چهاربار رفتم سونو کالر داپلر تااینکه هفته۳۴ بودم که دخترم دیگه توسونو تکون نمیخورد،جاش تنگ شده بود،دیگه ۳۴ هفته زایمان کردم

منم باردار که بودم حرکاتشونو تشخیص نمیدادم،که کدومه ضربه میزنه،تااینکه رفتم سونوکالر داپلر،جنینی که ...

آخی عزیزم جاش تنگ بوده بچه، خداروشکر بموقع متوجه شدی، منم ایندفعه برم دکتر میگم که اینجوریه،