2777
2789
عنوان

چرا خدا بهم بچه نمیده😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 17089 بازدید | 63 پست
انشالله خدا دامنتو سبز کنه.ولی بخدا راحتی ،بچه هزار تا سختی داره

هر چیزی سختی خودشو داره.به قول بابام ادم بخواد1لیوان آب خوردن هم بخوره سختیای خودشو داره

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
پاسداران نبش کوچه  دشتستان هفتم  شمارشو فردا میدم

ممنون عزیزم

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهان.خواهش عزیزم.بالاخره شاید برای خیلیا سوال بشه با همسرم به مشکل خورده بودیم بخاطر خسیس بودنش تو ...

چقدر خوش حال شدم .الهی که همیشه خوشبخت باشید.مطمینم که خدا بالاخره بهتون بچه میده.  نگران نباشید

لطفا یه صلوات برای حاجتم بفرستید💖
میتونم بگم خودتو و شوهرت برید دکتر همیوپاتی همون ماه نتیجه میگیرید. خیلی موثره.بخدا خوابم میاد حالم ...

ممنون تو نت میزنم ببینم چیه

ممنون عزیزم

خواهش میکنم🌷ایشالله سال دیگه بیایی تاپیک بزنی بچت نق نق میکنه 😍

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

عزیزم چرا بیچاره خوب بهت نساخته داروتو عوض میکنه . راه درمان ناباروری سخته باید کفش آهنی پات کنی و ب ...

نمیدونم چرا بدنم اینجوری شده2.3تا دکتر رفتم بهشون که میگم میگن مشکلی نداری فلان چیزو بخور و برو اقدام.بخدا 2ماه قبل توی 1ماه 3بار پری شدم بخاطر قرصام

نذر امام رضا کن...امام رضا به تنها پسرش جواد ائمه قسم بده خدا شاهده جواب میگیری....

به امام رضا خیلی التماس کردم.تا بحال مشهد نرفته بودم اونجا به همه قسمش دادم ولی نشد😢😢😢

ترو خدا از دست من ناراحت نشی من شوخی کردم حالمون عوص شه ببخشین

نه عزیزم.متوجه شدم😙😙

نمیدونم چرا بدنم اینجوری شده2.3تا دکتر رفتم بهشون که میگم میگن مشکلی نداری فلان چیزو بخور و برو اقدا ...

رحمت ضعیف شده.این نشونه رحم ضعیفه بخاطر دارو هاست.

احتمالا پریودای دردناکی داری.

بهت بگم حلوای میتی درست کن با شوهرت دوتایی بخورین.

نخود پخته شده بخورید که نطفه سازه.

مویز مخصوصا 

مغزها رو تو میانوعده ها استفاده کنید

چیزای نگهدارنده دار نخورید.

یک سال که چیزی نیست خودتو باختی.

یکم به خودت وقت بزار.

یه مسافرت برید که اب هواتون عوض بشه.

بعد دوباره اقدام کنید.

یه مدت بین دارو درمانی فاصله بنداز که بدنت به خودش بیاد.یکم تقویت بشه.تو این مدت که دارو درمانی قطع کردی برو همیوپاتی چون داروهای اون شیمیایی نیست و پایه اب و گیاهی داره.

خلاصه بگم فکنکن حامله شدی دیگه همه چی گل و بلبله.

ویار میاد سراغت.گر گرفتگی.نفس تنگی.ادم.سونو گرافیا.ازمایشا.

بعدم که بچه دنیا میاد دیگه وقت نمیکنی یه شونه بکشی به موهات.

این روزاتم میشه خاطره بهسون میخندی میگی چقد دنبال بچه بودم و از درد سراش خبر نداشتم.

عزیزدلم فقط صبوری میطلبه میدونم خیلی سخته ولی ب رضای خدا راضی باش و ب خودش بسپار یکی از آشناهای ما هم چند سااال خرج و دکتر و ای وی اف نشد ک نشد باورت میشه وقتی ک داشت کاراشو انجام میداد ک از شیرخوارگاه بچه بیاره باردار شد الان پنج ماهشه این یکی دو سال آخر خیلی خسته و نا امید بود کربلا رفت و کلی نذر و دعا و توسل ب آقا امام حسین و ابوالفضل العباس تا خداروشکر باردار شد ب خدا توکل کن تو هم مامان میشی😍

رحمت ضعیف شده.این نشونه رحم ضعیفه بخاطر دارو هاست. احتمالا پریودای دردناکی داری. بهت بگم حلوای میت ...

والا سونوگرافیام خوب بود ولی راس میگی این داروها بدتر ادمو داغون میکنه

تو تهران کسی رو سراغ داری؟تو نت زدم آدرس و شماره ها مال سال95ایناس

از این روزات استفاده کن.

زهنت رو با تمرکز روی حاملگی خراب نکن.

که اسرس سمه.نمیذاره حامله بشی.

بخدا من خودم دنبال بچه بودم مثل تو میرفتم درمان.

بعد که فک کردم نازا هستم و هیچوقت بچه دار نمیشم دیگه قبول که کردم و بیخیال شدم.گفتم دیگه میرم مسافرت گور بابای دارو و امپول و ...

بخدا همون ماه حامله شدم.دکتره تعجب میکرد که اصلا فولیکول درست درمون نبود چطوری ....

ببین یه چیز بگم تا تهش برو الان تو خودتو اب و اتیش بزنی،خب خدا نخواد مگه میشه؟

اما اگر بخواد هم هیچی جلودارش نیست.

بگن نمیشه اما خدا بخواد میشه.

تو اول بخدا اعتماد کن.که اروم بشی

از قانون شکرگذاری استفاده کن(بگو خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی و بهم بچه ای سالم عطا کردی،جوری دعا کن انگار مستجاب شده_خواهشا قانون شکر گذاری رو تو نت بخون)منم استفاده کردم و همون ماه حامله شدم.

بعد برو دکتر همیوپاتی.

بعد همون ماه حامله ای.

تو یه جا بنویس که تو سال بعد همین موقع بچت بغلته خانومی😉😉این قانون جذبه.

والا سونوگرافیام خوب بود ولی راس میگی این داروها بدتر ادمو داغون میکنه تو تهران کسی رو سراغ داری؟تو ...

نه من تهران نیستم شهرستانم.

چه اشکال داره یکی بزنگ ببین کدوم بهتر بود اونو برو.

تو نت ببین کدومو تعریف میکنن بیشتر اونو برو.

فقط بگم گرمیجات بخور.

ترشی مرشی نخور.خیار شور و... به شوهرتم فقط گرمیجات.

من جوری ذهنیتم منفی شده بود که یه هفته از پریودم گذشته بود میگفتم من نازام محاله حامله باشم نمیرفتم ازمایش بدمااا.بی بی چکم نمیزدم بس که زده بودم منفی شده بود.

با زور با داد و هوار رفتم ازمایش بعد که مثبت بود اونقد عقده بی بی چک مثبت داشتم همینجوری دو تا بی بی چک خریدم اوردم که فقط مثبت شدنش رو ببینم