2777
2789
عنوان

شقااااااایق

279 بازدید | 8 پست

سلام 

بچه ها شقاااایق چرا تاپیکش ترکید کاربریشم که لغو شده ازش خبری ندارین؟! کارش به کجا کشید

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف بدی نزد که کلی نگران بود طفلکی

اره نمیدونم چرا ترکوندش بیچاره رو 

من نگرانشم شوهرش خیلی هفت خطه بچه هاشو از زنش گرفت گفت نمیزارم پیشت بمونن کارش به کجا کشید؟

اره نمیدونم چرا ترکوندش بیچاره رو  من نگرانشم شوهرش خیلی هفت خطه بچه هاشو از زنش گرفت گفت نمیز ...

من دیگه دیشب نفهمیدم چی شد

بچه هاش رو فرستاده بود خونه مادرش و منتظر بود تا شوهرش بیاد

بعدش رو دیگه ندیدم

من دیگه دیشب نفهمیدم چی شد بچه هاش رو فرستاده بود خونه مادرش و منتظر بود تا شوهرش بیاد بعدش رو دیگ ...

شوهرش اومد با کمال پرویی گفت اره با یه زنه بوده تو ماشین بعدشم مشروب خورده بوده و کلی دری وری

شقایقم رفته بود خونه مادرش شوهرشم رفته بود بچه ها رو ازش گرفته بود

شوهرش اومد با کمال پرویی گفت اره با یه زنه بوده تو ماشین بعدشم مشروب خورده بوده و کلی دری وری شقایق ...

وااااااااای مردا هار شدن

مث قوم لوط سنگباذون نشیم صلوات

حیوون هم اینقدر راحت خیانت نمیکنه که بعضی مردای ایرانی انجام میدن

وااااااااای مردا هار شدن مث قوم لوط سنگباذون نشیم صلوات حیوون هم اینقدر راحت خیانت نمیکنه که بعضی ...

عه شقایق که برا جشن خواهر شوهرش دنبال لباس بود امروز تاپیک زده بود چی شد پس بازم از شوهرش چیزی دید؟؟؟

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟