2777
2789
عنوان

بیهوشی یا بی حسی

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 30 پست
چه عوارضی مثلا؟ بیحسی کمر درد سردر میاره 

خودمم نمیدونم چه عوارضی اما همه میگن عوارضش از بی حسی بیشتره

نیکان جونم تو به زندگیم معنای جدیدی بخشیدی یک ساله شدنت مبارک عزیز دلم  ،،،...مادر بودن با همه سختیاش یعنی بهترین حس دنیا  کاش هممون مثل خورشت کرفس بودیم دیگه یا طرف دوستمون داشت یا ازمون متنفر بود نه مثل چای که همش میگن یکی بریز ببینیم چی میشه  
من میخوام بی حسی از کمر بگیرم خیلی بهتر از بیهوشیه.بیهوشی میگن خیلی عوارض داره

بیهوشی عوارض اونجنانی نداره

من زایمان اولم بیهوشی بود و خوب بود 

زایمان دومم بیحسی بود. بیحسی بهتر بود

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیهوشی برای من خوب بود اولش که به هوش میایی ی کم درد داری که طبیعی بلخره شکمت زخمه ولی خب طولی نمیکشه که خوب میشه الان دو ماه بچم به دنیا اومده مشکلی ندارم بی حسی هم تجربه نکردم ولی شنیدم که میگن بعدش کمر درد داره 

خودمم نمیدونم چه عوارضی اما همه میگن عوارضش از بی حسی بیشتره

من بیحسی بودم هم خیلی ترسیدم که دارم همه چیو میبینم همم سر درد میشم هرز گاهی میدونم مال بیحسیه

شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام              امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘
بی حسی فک کنم یجور خوبه که بچت بدنیا میاد میبینی بعد بچه ها تو هزینه هاش تاثیر داره و پمپ درد هزبنه ...

اینش خوبه فقط من بچمو دیدم تا یکساعت داشتم گریه میکردم به پرستار گفتم فقط ببین همه جاش سالمه😂😁😁

شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام              امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘
من بیحسی بودم هم خیلی ترسیدم که دارم همه چیو میبینم همم سر درد میشم هرز گاهی میدونم مال بیحسیه

اره شاید من اشتباه شنیدم عوارض بی حسی انگار بیشتره😞

نیکان جونم تو به زندگیم معنای جدیدی بخشیدی یک ساله شدنت مبارک عزیز دلم  ،،،...مادر بودن با همه سختیاش یعنی بهترین حس دنیا  کاش هممون مثل خورشت کرفس بودیم دیگه یا طرف دوستمون داشت یا ازمون متنفر بود نه مثل چای که همش میگن یکی بریز ببینیم چی میشه  
بی حسی فک کنم یجور خوبه که بچت بدنیا میاد میبینی بعد بچه ها تو هزینه هاش تاثیر داره و پمپ درد هزبنه ...

اره ۹ماه پیش دکترم ب شوهرم گفته بود برو بخر شوهرم۱۵۰گرفته بود

فرزادم دنیای من😍🥰
به من دکترم پیشنهاد بیهوشی داد میگفت استرست کم میشه و هیچ خطری نداره

میدونین افراد باهم‌فرق دارن‌بعضیا ازبی هوشی سردرد وتهوع میگیرن بعضیا نه.ولی اگ چیزی نخورده باشی چندساعت قبل عمل اصلا هیچ تهوعی نداری.واسه بی حسی میگن نباید اصلاااا تکون بخوری وگرنه سردرد یاکمردرد میشی وتا زایمان بعدی این درد باهات هست.بنظرم خودتون باید جوانب را بسنجی بی حسی همه بدنت درگیر موادش نمیشه ولی بیهوشی کاملا درگیره.دکتر خیلی مهمه ک وارد باشه واسه تزریق امپول بی حسی چون چندساله باب شده 

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

بی حسی اینش خیلی خوبه ک بچتو میبینی میچسبونن ب صورتت ببوسی ببینی بعد میبرن.درمورد دیدن همه چی هم خب اونا پارچه مخصوص دارن ک مث پرده میکشن فقط شکم میمونه بیرون بقییشم تا بالاسر آدم میکشن من ک فقط اون چراغه و پرده رو میدیدم

فرزادم دنیای من😍🥰