2777
2789
عنوان

ای مهمان امان از دستت

1446 بازدید | 46 پست

دو روزه دوست همسرم با خانمش و بچش از شهرستان اومدن خونه ما. مهمون حبیب خداست. بلههههه. ولی من چیکار کنم انقد رو مخم نباشن؟ خانمه با بچه سه سالش مثل نوزاد رفتار میکنه. بچش کوفتم بلد نیست. میگه آقا فلانی پسرم رئیسه. هرچی بگه همونه.!!!! چه غلطا

بچش هررررررچیزی...یعنی هرچیزی که تو اتاقاس رو باید بیاره تو سالن. از روتختی من و روبالشیم گرفته تا اتو و میز اتو بزرگ و دمپایی و لولزم ارایش و حوله و .... روانی شدم‌ 

هی جلو چشمش ازش میگیرم میگم کار زشتیه‌ 

اونا ذوق بچه رو میکنن میگن آقا فلانی بلاااااس با همه چی کار داره. ای زهرمار. بلا نیست که. مثل خودتون بی فرهنگه😲 

پس فردام عروسی دوست صمیمی منه. من تازه از سفر اومدم نه ارایشگاه رفتم نه کارامو کردم. به ردی خودشون نمیارن فکر میکنم انتظار دارن خونه بمونن ما بریم عروسی. وای خدا نکنه. 

خودمم ناراحتم که انقد این بنده های خدا رو مخمن. آدمای خوبی هستن ولی خیلی داره بد میگذره. 

ما یه دوست مشترک با اینا داریم که اون زن و شوهر همسایه مان. این مهمونا انتظار داشتن اونا دعوتشون کنن یه وعده. هی گفتن خونه فلانی بریم باهم. ولی اون زن و شوهر خودشون از روزی که اینا اومدن خودشونم ناهار و شام خونه مان. 

دیروز غروب این خانم مهمون انقد حوصلش سر رفته بود به دوستی که همسایه س گفت بریم خونه شما دیگه امشب. حاضری ام بخوریم. اصلا ما کباب میگیریم!!! طفلی

دیدم همسایه هییییییچی نگفت. مثل بز نگاه کرد. شوهرش برگشت گفت تکلیف مارو معلوم کنین‌ اگه میاین بیاین. زنش برگشت به من گفت وای کتی چقد خونت دلگیره از دیروز دق کردم!!! جان؟؟؟؟؟ خب پاشید برید. بعد گفت اصلا ما میریم خونه عموم اینا. به شوهرش گفت پاشو بریم�😲😲😲 

وای انقد به من و شوهرم برخورد که با مهمونامون این کارو کردن. برگستیم به مهمونامون گفتیم پلشید حاضر شید ماام شام بریم بیرون. و باورتون میشه که ما حاضر شدیم بریم اون همسایه هام با ما اومدن بیرون؟ بهش گفتم خونه عموت نمیری دیگه؟ گفت نه دیگه دیر شد. داریم میریم بیرون خوبه از کسلی درمیایم،

به شوهرم گفتم دیگه اینا پشت گوششون و دیدن ما و خونه مون و سرویس دادنا رو میبینن‌. اونم برخلاف همیشه منو جر نداد. گفت باشه! 

امان از بیشعورایی که دور من زیاااااادن و عرضه قطع رابطه و عوض کردن محیطمو ندارم

چقدر دلت پر بود

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اهان خودتون خط اخر گفتین چه باید کرد 

پس همت کنین تا ازاد بشین 😆 اون بچه رئیس هم بره خونه خودشون اتیش بسوزونه 😂😂😂

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

بیشعور داریم تا بیشعور😮

درمورد جشن پوریم، شخصیت اِستِر و هامان برید بخونید و بدونید کیا توی سایت فعالیت میکنن و تاپیکاتون رو میترکونن😐😐😐از آگاه شدن مردم هراس دارن😈فرخ نژاد تو روز روشن دروغ استوری کرده،تاپیک زدم، بعد همونا که تاپیک هامان رو زدن، تاپیک حمید جون هم زدن☹😂  مطالبی که نصفه بهمون گفته بودن: قبل از همه چی بگم که ارث و حقوق و هبه و ... که به دختر و زن برسه برای خودشه ولی برای مردها و پسرها برعکسه ارث: پدر و مادر در قید حیات هر طور صلاح بدونن میتونن در حالت صلح عمرانی اموال خودشون رو به بچه ها ببخشن ولی اگر به هر دلیلی این کار رو نکردن به قانون سپرده میشه و اونجا طبق قانون تقسیم خواهد شد!بازم پدر مادر اینطور خواستن که اموالشون تقسیم بشه🙂 پس بچه های خوبی باشید که خانواده هاتون چیزی ازتون دریغ نکنندیه: وقتی یه مرد کشته بشه چرا دیه اش ۲ برابر زنه؟ پولو با خودش تو قبر نمیبره که اونو به زن و بچش میدن🙄چند همسری:  شرطش عدالته، ولی چند آیه بعدش که "نکته مهمش اینجاست" گفته کسی نمیتونه عدالت برقرار کنه و بهتره به همون یهدونه همسر اکتفا بشه😊 این احکام جز احکامی هست که بر حسب شرایط جامعه میتونن تغییر کننحضانت: تا ۷ سالگی با مادر و از ۷ تا ۹ سالگیه دختر و ۱۵ سالگیه پسر با پدره و بعد از اون بچه خودش تصمیم میگیره کدوم وری بره، و البته خرج بچه توی تمام این سالها با پدره          طرف میگه حاضرم با دود ارتباط برقرار کنم ولی پیام رسان ایرانی نصب نکنم هنوز حرف قبلیش تموم نشده داخل نی نی سایت پست میذاره🤨😂

چطوری روشون میشه خونه غریبه چنننند روز بمونن؟ خونه خواهر و بابا و اینا نیس که

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم )