2777
2789
عنوان

چه کار کنم حالم خوب شه

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 25 پست
میدونی پدرم موافقت نمی کنه میگه من حتما باید خانوادش رو بشناسم یه خواستگار داشتم تهران سنش بالا بود ...

نه تو مگه قراره با حرف بابات تا آخر عمر گوش کنی خودت دست به کار شو اینجوری که بابات میگه یهنی از پسرای فامیل باشه برو تو خیریه کار کن اونجا هم زیاد خاستگار میاد خودت واسه زندگیت تصمیم بگیر

باشه تو خوبی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان که دیگه 29 سال سن زیادی نیست...هنوز وقت داری عزیزم.ضمن اینکه بستگی به موقعيتت هم داره.اینکه تو ...

میدونی کارمندم و این سن تو شهر من زیاده از طرفی معرفا از روی دشمنی مدام خواهرم رو معرفی میکنن با اینکه تقریبا مثل همیم من تپل اون لاغری هر دو کارمند اما از رو دشمنی این کار رو میکنن

حال من خوب است اما تو باور نکن!
نه تو مگه قراره با حرف بابات تا آخر عمر گوش کنی خودت دست به کار شو اینجوری که بابات میگه یهنی از پسر ...

میدونی من کار خیر کردم اما عضو هیچ خیریه ای نیستم تو شهرم هم نیست

میدونی کارمندم و این سن تو شهر من زیاده از طرفی معرفا از روی دشمنی مدام خواهرم رو معرفی میکنن با این ...

ماشاءالله شاغل هم هستی که.انشاءالله ی ازدواج موفق...وگرنه ازدواج کردن که هنر نیست مهم اینه که آدم درست انتخاب کنه.

ماشاءالله شاغل هم هستی که.انشاءالله ی ازدواج موفق...وگرنه ازدواج کردن که هنر نیست مهم اینه که آدم در ...

دعام کن عزیزم

چرا نگرانی نگران چی هستی تو یه خانم کاملی  درس خونده ای کار میکنی مستقلی  و از زیباییم چیزی کم نداری مطمینم 

دنبال هر چی بیوفتی ازت فرار میکنه فکر منفی برای هر چی بکنی سرت میاد 

یه مدت بیخیالش شو خودتو سرگرم کن اون قدر که وقت نکنی بهش فکر کنی گل بخر کتابای خوب بخر یه ساز یاد بگیر زبان جدید کار خیریه 

خودتو خوشحال کن  رابطتتو با خدا بهتر کن ازش کمک بخواه 

برای زندگیت هدف دیگه بزار وبرناه ریزی کن 

تو هنوز یه عالمه فرصت داری نگران نباش مطمینم به بهترین فرد میرسی