2777
2789
عنوان

میدونیدگول میخورید؟

905 بازدید | 52 پست

خودم باچشمام دیدم که دوتا دختربچه سیزده ساله عضو نی نی سایت بودن. تاپیک خیانت وکتک شوهر و ...... ایجاد میکردن.وبعد مینشیتن به جواب ها واینکه همه راسرکارگذاشتن میخندیدن. ناراحت شدم ازاینکه خیلی وقتا باورمیکردن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجادیدی؟من ک کلا تو تایپیک خیانت دعوای زنوشوهری هیچوق نظرنمیدم

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍

بیشتر از گول خوردن خودم ناراحت اون بچه های کوچیکم که هیچ سرگرمی دیگه ای ندارن تو اون سن!

(قلندرتپه) ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.