2777
2789
عنوان

خانوما و دخترایی ک میرن اپیلاسون

| مشاهده متن کامل بحث + 2308 بازدید | 175 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانما اپیلاسیون کل بدن چقد میگیرن بعد تا چن مدت نمیاد موهاش؟

برا من پاها و دست ها 45

کمر و سینه 5

زیر شکم گرونتره چون گیاهی برای پوست حساس استفاده میکنه ک نمیدونم چقد شده چون گرونترم شده 

اگه میتونید و وقتشو دارین برام صلوات بفرستین خدا ان شاالله در خیرو به روتون باز کنه.توی ختم ها هم دعوتم کنید بتونم شرکت میکنم؛ممنون
خانوما میگم ناحیه زیرو اپلاسیون میکنین درد نداره??! اخه با هرچی بزنی فوری در میاد . پمدی چیزی نیس ...

نمیدونم عزیزجان 

اگه میتونید و وقتشو دارین برام صلوات بفرستین خدا ان شاالله در خیرو به روتون باز کنه.توی ختم ها هم دعوتم کنید بتونم شرکت میکنم؛ممنون
منـ چون منافذ پوستم بازه دوس ندارم ژیلت بزنم ک سیاه شه

برا منم بازه

باموم بردارن به مرورعصبی میشین..

ینی چی عصبی ؟؟؟؟؟؟

امکانشو ندارم هم از نظر مالی هم از نظر شرایط دخترم درس میخونه وقت نداره بعدشم گذاشتم بیماریش بهبود ...

برای کم موشدن به دخترتون هرشب یه استکان عرق رازیانه بایه قاشق عسل بدین تاچهل الی صدوبیست شب به جزایام پریودیش همه سیستم بدن زنهاروتنظیم میکنه به شدت کم میکنه بعدهرباراصلاح باروغن رازیانه محل روچرب کنید

برای کم موشدن به دخترتون هرشب یه استکان عرق رازیانه بایه قاشق عسل بدین تاچهل الی صدوبیست شب به جزایا ...

وای مرسی عزیزم از راهنماییت