2777
2789
خودت استفاده کردی نتیجه گرفتی من تاحالا چند بار گول همچین تبلیغاتی رو خوردم وکرم های مختلف خریدم ول ...

من خودم چندین نفر که نتیجه گرفتن رو دیدم ،البته بهتون حق میدم اینقدر کرم های تقلبی اومده سخت اطمینان کنید ولی اینو به عینه دیدم

فکر نمیکنم راست باشه عزیزم توروخدا مثل من پولات حروم نکن با این تبلیغات شون میخوان محصولاتشون بفروشن مگه میشه شکمی که دراثر زایمان همچین ترکایی خورده با دمنوش خوب بشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم چندین نفر که نتیجه گرفتن رو دیدم ،البته بهتون حق میدم اینقدر کرم های تقلبی اومده سخت اطمینان ...

خوب اسمش? واینکه اگر چنین چیزی بود با این اثرشگفت انگیز صد در صد جهانی میشد وروزی صدتا تاپیک راجع بهش میزدن

مهربونی قشنگه💖همزبونی قشنگه💖
خوب اسمش? واینکه اگر چنین چیزی بود با این اثرشگفت انگیز صد در صد جهانی میشد وروزی صدتا تاپیک راجع به ...

من نگفتم شگفت انگیز چندتا دمنوش گیاهی که ثابت شده برای چین و چروک پوست خوبن و ضد پیری پوست هستند و باعث جوانسازی پوست میشه وبا استمرار در مصرف پوست بدن رو صاف و شفاف و شاداب میکنه و چین و چروک رو رفع می کنه علت اینکه جهانی نشده و صدا تایپیک نیست در موردش اینه که صبر و حوصله میخواد و یه شبه جواب نمیده چون پوست رو بازسازی میکنه زمان میبره

یعنی با دمنوش ترک های شکم خوب میشه؟؟؟

بله ولی صبر باید داشته باشی از این کرم های کلاهبرداری که میگن سریع خوب میکنه نیست باید این دمنوش ها رو بزاری تو سبد غذایی و مدتی مصرف کنی به جای چای به مرور نتیجه رو میبینی