2777
2789
امکانات آنچنانی ندارن ولی تا شهرم ده دقیقه راه

خب اگه مشکل نداری بزذگتره رو بخر باید خودتون برید ببینید ما ندیده نمیشه بگیم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یه بچه کوچیکه دارم بیشتر به خاطر اونه

خب پس داخل شهر بگیر

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امکانات آنچنانی ندارن ولی تا شهرم ده دقیقه راه

اگر ده دقیقه راه و معمولا ترافیک نیست حومه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
ببين امكانات چطوره . مسلما تو شهر بهتره . ولي اگه براتون خيلي كوچيكه و اذيت ميشي و حومه شهر امكاناتش ...

مرسی عزیز

ماشین داریم ولی دست شوهره اکثرا پنج و شیش عصر میاد خونه