2777
2789
عنوان

قرص برای ۲ قلو زایی

135 بازدید | 9 پست

بچه ها من یک ماه اقدامم😂

دلم میخاد دوقلو باردار بشم

شما کسیو میشناسین ک هیچ مشکلی نداشته ولی خودخاسته فقط برای دوقلو  زایی تنها با قرص دوقلو باردار شده باشه؟؟؟؟

این قرصا باعث کیست نمیشن؟

من تمام آزمایشای پیش از بارداری رو انجام دادم هیچ مشکلی ندارم ن کیستی ن مشکل دیگه

نمیخام خودمو مریض کنم با قرص

ولی دلم دوقلو میخاد😍

دردوبلای اونایی ک دوسم دارن بخوره تو سر اونایی ک ازم بدشون میاد😎
اینا رو از دکتر بپرس نه از خانمای نی نی سایت

عزیزم دکتر فکر بیماربه بعد از قرصو نمیکنه تا بهش میگی دوقلو درجا برات قرص مینویسه

من عصر نوبت دکتر دارم میخام ببینم کسایی ک تجربه دوقلو با قرص داشتن مشکلی براشون پیش اومده یا ن☺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از دکتر پرسیدم گفت فولیکولا که یه اندازه باشن و مثلا ۲۲ باشن احتمال دوقلوییشون بیشتره

اما اینکه قرص اضافی بده گفت نکن با خودت بدنتو بهم نریز هرچی خدا بخواد

منم آدمم ممکنه گاهی اشتباهی کنم 
من از دکتر پرسیدم گفت فولیکولا که یه اندازه باشن و مثلا ۲۲ باشن احتمال دوقلوییشون بیشتره اما اینکه ...

اهان ممنون عزیزدلم😍

اهان ممنون عزیزدلم😍

یه خانومی هم دو قلو داشت میگفت چند سال بچه میخواسته دکتر براش قرص و آمپول نوشته که تخمداناش تحریک بشن و آمپول آزادسازی زده دوقلو شدن بچه هاش

منم آدمم ممکنه گاهی اشتباهی کنم 
یه خانومی هم دو قلو داشت میگفت چند سال بچه میخواسته دکتر براش قرص و آمپول نوشته که تخمداناش تحریک بش ...

اکثر کسایی ک میرن برا درمان نازایی دوقلو باردار میشن