2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه..

273 بازدید | 27 پست

همش باید بخاطر هر چیز کوچیکی بجنگم..مادر خودم دشمنمه..چرا زندگیم اینجوریه ..چرا باید این حرفا رو بشنوم..دارم دق میکنم..تو 23 سالگی شدم یه آدم افسرده عصبی که فقط قیافشه که میخنده..نه دلش

میتونین گلدوزیامو توی این پیج ببینین@gol__kook

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم مثل تو ام سنم کم اما غصه پیرم کرده صبح اینقدر گریه کردم که دیگه جون نداشتم  خیلی بده ...

بخدا همینجوری داره اشکم میاد😢😢

میره پیش خالم اینا بد منو میگه!همش میخواد منو بشکونه همش سرکوفت..تو خونه هرچیییی که بشه میندازه گردن من..انقد بهم سرکوفت میزنه تا اشکم دربیاد اونوقت آروم میشه..اووووف

میره پیش خالم اینا بد منو میگه!همش میخواد منو بشکونه همش سرکوفت..تو خونه هرچیییی که بشه میندازه گردن ...

عزیزم معذرت میخوام حتما شما هم یه کاری میکنی اعصاب مامانت بهم بریزه دیگه وگرنه مادر ها که با بجه هاشون دشمن نیستن

منم از کودکی جنگیدم برای رسیدن به ارزوهام  اما یه جاهایی برای رسیدن به یه سری چیزا جنگیدن فایده نداره چون دست تو نیست من ۲۹ سالمه مثل تو خسته شدم بریدم از طعنه هایی که به ناحق میزنن واسه مجرد بودنم واسه چیزی که دست من نیست منی که باید بشینم خونه تا یه خواست.ور در اون رو بزنه خواستگارایی که معرفشون همون ادمان و اصلا هم کفو من نیستند بریدم کاش معجزه خدا تو زندگیم اتفاق بیفته زود انقدر زود که خودم هم باورم نشه

حال من خوب است اما تو باور نکن!
منم از کودکی جنگیدم برای رسیدن به ارزوهام  اما یه جاهایی برای رسیدن به یه سری چیزا جنگیدن فایده ...

آخرش با همین کاراشون باعث میشن بدبخت کنیم خودمون و!!!