2777
2789

مگه میشه مگه داریم ...😮

انقدر داروها و ...گرون شده متاسفانه 

من یه بار شنیدم مرکز ابن سینا تهران بار اول برای زوجهای نابارور رایگانه ...

بعد دوستی رو پیدا کردم چهار بار آی وی اف کرده بود ابن سینا نزدیک شصت میلیون خرج کرده بود نشد متاسفانه ...

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
مگه میشه مگه داریم ...😮 انقدر داروها و ...گرون شده متاسفانه  من یه بار شنیدم مرکز ابن سینا ت ...

تو نت خوندم من خودمم ابن سینا میرم انقد گرونه همچیش کمرم شکسته از خرجش دیگه نتیجه ام نگرفتم

معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم🌹❤️🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو نت خوندم من خودمم ابن سینا میرم انقد گرونه همچیش کمرم شکسته از خرجش دیگه نتیجه ام نگرفتم

الهی عزیزم درکت میکنم ...

خیلی سخت شده 

امیدوارم طبیعی به زودی باردار بشی 🌷

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
الهی عزیزم درکت میکنم ... خیلی سخت شده  امیدوارم طبیعی به زودی باردار بشی 🌷

مرسسسی عزیزم انشالله انکار برام شده دیگه رویا

رایگان نیست.سال ۹۷ مراکز دولتی  با بیمه نزدیک ۷۰۰تایک میلیون هزینه بیمارستان میشد به جز سونو..داروها هم که از یک میلیون تا ۳میلیون متغیره بستگی داره به بیمه ت. نسبت به مراکز خصوص یجورایی رایگانه😁..مثلا جنینات زیاد باشن برن فریز یکی دو تومن اضافه میشه

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
جاریم داره میادبرای ای وی اف بییست میلیون

بیست تومن نیست ابن سینا ک خصوصیه با دارو و سونو همچی میشع ده تومن هزینه خود عمل چهار تومنه با جنسیت دوبرابر فکر کنم

رایگان نیست.سال ۹۷ مراکز دولتی  با بیمه نزدیک ۷۰۰تایک میلیون هزینه بیمارستان میشد به جز سونو..د ...

😔😔😑

مراکز خصوصی از ۱۰ ۱۵ شروع میشه تا ۴۰میلیون.تعیین جنسیت و عوامل دیگه قیمتو میبره بالا

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
بیست تومن نیست ابن سینا ک خصوصیه با دارو و سونو همچی میشع ده تومن هزینه خود عمل چهار تومنه با جنسیت ...

ببین گفته بیست تونن شایدم اهداهستش چون اسپرمش صفره مرده.....یماهه اموقت دادک میخان بیان الان رویان برای شش سال بعدوقت داده بود سیناو همه جارفته بودن قبلا

ببین گفته بیست تونن شایدم اهداهستش چون اسپرمش صفره مرده.....یماهه اموقت دادک میخان بیان الان رویان ب ...

شش سال بعد؟ 😐

چه عواملی

مثلا تعیین جنسیت کنی یا تخمکا کم باشن باید دو سه دوره تخمک بردارن.هعهعی ۵تومن ۵تومن باید بدی اتاق عمل .داروها که بماند.ایده آل ترین شرایط ۱۰تا۱۶میلیون.من خودم دو سه ماه پیش ivf کردم فعلا ۱۶تومن هزینه کردم