2777
2789
عنوان

اعصابم خرابه

100 بازدید | 14 پست

ی خانمی تازه رفته عروسی بارداره بارداریش هم خیلی پرخطر ی بچه مشت زده ب شکمش چ فشای ب بچه میداد خیلی اعصابم خراب کرد خو بچه هست  

همسرگلم دنیامی دنیاتم    

منم دلم خواست گوش اون بچه رو بپیچونم 🤭

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیدم تاپیکو!اون بچه الان اتیشارو سوزونده گرفته خوابیده تو چرا خودتو ناراحت میکنی!

😅😅😅ن حرصم میگیره از این خانمه حق هم داشت نگران بشه ولی طرز حرف زدنش خوب نبود 

همسرگلم دنیامی دنیاتم    
منم دلم خواست گوش اون بچه رو بپیچونم 🤭

خو اگه میزدش مامان اون بچه هم میومد یقه اینو میگرفت کش مکش میشود اسیب زیادی میدید

همسرگلم دنیامی دنیاتم    
ولی خداییش بعضی بچه هو خیلی تخسو بی تربیتن کتک میخوان رسما

کتک بچه رو خراب میکنه بخدا ولی اون تو عروسی بود بچه ها تو عروسی دیگه خودتون میدونید چ کیفی میکنن

همسرگلم دنیامی دنیاتم    
الان ناباروری خیلی زیاد شده مردم سخت باردار میشن . دوران بارداری پر خطر پر استرس هم هست ... به نظرم ...

خودش دکتر بهش گفته خیلی پرخطره نباید میومد تو عروسی خیلی شلوغه

همسرگلم دنیامی دنیاتم    

ما رفته بودیم چند وقت پیش پارک یه زن حامله بود بهش توپ خورده بود زنه یه سلیطه بازی در میاورد که نگو تا جایی که برادر و شوهر خود زنه بهش میگفتن خفه شو برو بشین ... بلند داد میزد به مادر پسره که توپ زده بود میگفت خفه شو زنیکه میام جرت میدمممممم حالا تو پارک که شلوغه شلوغه پره پسره

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
ما رفته بودیم چند وقت پیش پارک یه زن حامله بود بهش توپ خورده بود زنه یه سلیطه بازی در میاورد که نگو ...

تازه این زنه هم بدوبیراه بد ب بچه مادربچه میداد یکی از خانمابهش گفت متاسفم با این طرز فکر میخوای بچه داربش

همسرگلم دنیامی دنیاتم    
تازه این زنه هم بدوبیراه بد ب بچه مادربچه میداد یکی از خانمابهش گفت متاسفم با این طرز فکر میخوای بچه ...

چی بگم ... 

من خودم بشخصه خیلی ناراحت میشم ولی هیچی نمیگم مگر اینکه طرف پررو بازی در بیاره ... 

مثلا امروز بیرون بودم داشتم میرفتم خونه مامانم ماشینا با وجود اینکه وسط کوچه ام انگار سر بریده دارن تند تند رد میشدن منم باردارم میترسم ولی نمیشه گفت چون بارداری بمون خونه تکون نخور که ... بعد یه ماشینه با سرعت خیلی بالا میومد انگار کوره من رو نمیبینه اونم از کنارم رد شد گفتم اون که زیر پاته ترمزه انگار اتوبانه مثل خر رانندگی میکنید و رفتم تو خونه و در محکم بستم

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد....