2777
2789

سلام خانما من تو تاجیک هام‌توضیح دادم که گیر یه خواستگار کله خراب افتادم شانس من و سر مهریه به مشکل خوردم باهاش ۳ ماه تو آشنایی بودم باهاش و  دیگه بحثم شد و بلاکش کردم من....از نفمیش ناراحت شدم و این کار و کردم...همزمان با این اسکول یه خواستگار خوب هم داشتم بعد چون من با این اوکی بودم اونو رد کردم گفتم دارم ازدواج میکنم ایشون غریبه نیست...و الان یه جوری من بهش رسوندم  که بهم خورد خواستگاریم...ولی ازش هیچ خبری نشده...به نظرتان بر میگرده؟؟امید داشته باشم ؟؟چیکار کنم برگرده پسر خوبیه اخه....اعصابم خورده مثل هر تو گل گیر کردم..میدونم اونم ناراحت هست از من ولی به خدا خودشم با ۱۰۰ تا دختر آشنا شده تا الان به هیچ نتیجه ای نرسیده  خوب اینم خواستگار من بوده دیگه؟؟؟دوست جونیام بگید چیکار کنم 😑😑😑  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا چه عجله ای داری؟ اگه واقعا بخوادت حتما دوباره میاد جلو اگه نخوادم که هیچ. شاید اصلا قراره در ای ...

نمیدونم اعصابم خورده مفتش هم اوکی بودن از دست رفت حالا کو تا یه موقعیت خوب پیش بیاد