2777
2789

دوستاي گلم روز ٩ انتقالم اي وي اف سومم  شش سال اقدامم

زور نافى سرد اما تمام بدن و شكمم گرم كسي اين تجربه رو داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا منم روزایی که نزدیک میشدم به روز آزمایش شکمم داغ بود انتقالم مثبت شد

چه کارهایی انجام دادین که به مثبت شدن کمک کنه؟ببخشیدا چون من روز سوم انتقالمه سوال میپرسم.قصد فضولی ندارم.استراحت داشتین

چه کارهایی انجام دادین که به مثبت شدن کمک کنه؟ببخشیدا چون من روز سوم انتقالمه سوال میپرسم.قصد فضولی ...

خواهش میکنم عزیزم.من کلا رو تخت درازکش بودم واسه دسشویی پا میشدم فرنگی استفاده میکردم چند قدمی تو خونه راه میرفتم بازم دراز میکشیدم.کار خاصی نکردم جز استراحت تو مرکزم ماما بهم گفته بود نشاسته با آب سرد بخور صبحا میخوردم

من این سه روز رو استراحت نسبی داشتم .امروز چار پنج بار خم شدم از رو زمین وسیله برداشتم عذاب وجدان دا ...

از لکه بینی نترس که من از قبل از مثبت شدن آزمایشم لکه بینی پیدا کردم تا هفته ی ده یازده بارداری

انشاالله که نی نی هات صحیح و سالم به دنیا بیان.ممنونم ازت.من نشاسته نخوردم.استراحتمم مطلق نیست.برام ...

مرسی عزیزم.اصلا به این چیزا نیست بخواد مثبت بشه میشه خیلیا بودن از روز سوم انتقال رفتن سر کار و مثبت شده ایشالا مال شما هم مثبت بشه

اتفاقا منم روزایی که نزدیک میشدم به روز آزمایش شکمم داغ بود انتقالم مثبت شد

سلام عزيزم تشكر ك جواب دادين 

من تمام بدنم داغ پتو ميزارم رو شكمم داغ ميشه اما ترسم از اينه كه خود ناقم گردي دورش سرد ميگم شايد از امپولها پروژسترون انقدر داغم 

سينه هام درد ميكنه خيلي كم ولي حالت پريود هم دارم