2777
2789

سلام من راستش یک ساله چاق شدم اما چون قدم بلنده چاق بد هیکل نیستم اما درشت شدم  هردفعه عمه شوهرم  منو میبینه تا بهش سلام میکنم  با خنده میگه سلام خانم کوچولو یا سلام  الهه کوچولو  مسخرم میکنه به خاطر هیکلم خودشو لاغر اندامه و ۸سال ازم بزرگتره راستش همیشه با لبخند رد میدادم چیزی نمیگفتم اما تازگیا داره بهم بر میخوره  چجوری جوابشو بدم با خنده که دیگه بهم اینجوری نگه؟چون باعث میشه اطرافیان بهم بخندن در ضمن اخلاقشم جوریه زود ناراحت میشه  میخوام یک چیزی بگم هم بهش برنخوره هم جوابشو داده باشم مرسی 

میشه با دل پاکت یک صلوات برای حاجتم بفرستی   یا امام رضا تو رو به جان جوادت قسمت میدم این ماه ناامیدم نکن شفیعم باش پیش خدا منودست خالی برنگردون از در خونت   

بگو سلام گنده بک😐

😔نوش جانش بشود هرکه حرم رفت حسین؛؛؛؛من به جا ماندن از این قافله عادت کردم😢                                                                                                                                                                                        آقا جان گدانمیخواهی؟دختر بی وفا نمیخواهی؟😔         کاش میشد ز من سوال کنی؛دخترم کربلانمیخواهی؟😢                                                                                                امسال دلم خیلی پره آقا....همه دارن میرن،،دارن میان پیشت،،چجوری طاقت بیارم و دلم نگیره؟       یعنی میان اینهمه زائر اضافی ام؟!😢.                     آقا چطوری دووم بیارم تا اربعین بعد....خدایا چرا قسمتم نکردی؟خدایا تو که داری میبینی دلم تو چه حالیه؟خدایا تو که بغضمو میبینی...چجوری ببینم همه میرن ولی من...😢.       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو سلام خانوم بزرگ 

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

اصلا جواب نده

یک بار که همه بودن اونم بود بگو شوهرم گیر داده تپل شو حالا کلیم چاق شدم باز میگه 2-3کیلو کم داری من از زن چوب خشک بدم میاد زن درشت خوبه مثل امریکاییا و برزیلیا خودم دوست ندارم همینم به خاطر حرف شوهرم گذاشتم وزن بگیرم.مردا همشون توپر دوست دارن والله

همینو بگو و لبخندم بزن دوبار مطرح کنی افسردگی میگیرن به خاطر وزناشون

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

بگو شما منو یاد خدا بیامرز فلانی میندازین! اونم این مدلی احوال پرسی میکرد، ترجیحا یک آدم منفور و ضایع 😁

بدین وسیله از کلیه رفقای خوب خود در سایت خداحافظی نموده و برای کلیه بازماندگان، پیشرفت و شادی را از درگاه پروردگار آرزومندیم /(^_^)\ با تچکر از نی نی یارها بخصوص 5 مهربان و بجز نی نی یار 3