نه اینکه بخوام به خودم حق بدم و یکطرفه به قاضی برم ولی مدتیه از دست رفتارهاش واقعا کم اوردم.اصلا گوشاش کر شده.نظر و حرف منو اصلا نمیتونه تحمل کنه درحالیکه با همه بجز من برخلافشه.قبلا فکر کردم شاید مدل نظر دادنم یا موضوعش اشکال داره بعد زمان نظر دادن و نحوه و سکل و واو به واوش رو هم موشکافی کردم بعد حرف زدم فقط درباره یک ادم دبگه بود که اصلا ربطی نداشته .یعد انقدر واکنش بدی داد که تو چرا این نظرو دادی بهانه الکی که حتی من از ناراحتی به خانوادمم گفتم و گفتن رفتارش غیرمنطقیه!
از اینا بگذریم برای اولین بار قهر کردم و ساکمو برداشتم اومدم خونه پدرم.بابام میگه فعلا ما بهش زنگ نزنیم و موضوعو بزرگ نکنیم بهتره.اصلا هم بهم زنگ نزد که ببینه کجام.من واقعا راه افتاده بودم که برم بلیت بخرم با دختر و پسرم برم یک شهر دیگه چند روز ولی از شانسم بابام بهم زنگ زد و فهمید قهر کردم نذاشت وسط راه برم گردوند.میخوام بگم جونم به لبم رسیده نمی دونه چیکار کنم کلا ادم خوبیه ولی همیشه سر کاره و اصلا بی توجه و بی محبته انگار من بیوه هستم و حس نمی کنم شوهر دارم اصلا احساس نمی کنم یک زنم از بس خودم همه کارمو انجام دادم و خودم همدرد و هم احساس خودم بودم مسولیت دوتا بچه هم دیوونم کرده ولی واقعا کو گوش شنوا!نگین اوضاع اقتصادی بده و اونم تحت فشاره که هما دار و ندارشو برا این و اون خرج می کنه.برای ما هم میده ولی اصلا بیرون از خونه انگار یک ادم دیگس که عالم و ادم ازش تعریف می کنن اینم بهشون باج میده.هفته هعته میره کاراشونو انجام میده اما دریغ از اینکه من و بچه ها رو یکساعت ببره پارک اگرم جایی بیاد با هزار تا غر غره.بخدا من هم خوش هیکلم هم تحصیلکرده ام هم خانواده دارم هم موقعیت خانوادگی و مالیمون خیلی خیلی ازش بالاتره.ولی واقعا گیر افتادم!به خودکشی خیلی فکر می کنم مشاوره هم بارها رفتم ولی چون اون نمیاد تنهایی فایده نداره.امروز اگر بخاطر بچه هام نبود واقعا خودمو می کشتم!افسردگی گرفتم رفتم دکتر بهم دارو داد اونارم میخورم فقط گیجی و فراموشی کوتاه مدت گرفتم .
واقعا شما بگین چه کنم ؟من خانواده ارونی داشتم خودم اهل درگیری و اعصاب قهر و دعوا ندارم برا همین همیشه بیخیال میشدم و به اصطلاح خواسته هامو کش نمیدم و می ریزم تو خودم ولی حس می کنمپیر شدم حس می کنم مرده متحرکم.هیچ انگیزه و میلی ندارم هیچی خوشحالم نمی کنه.هیچ حسی تو وجودم دیگه نیست...حتی میلی به گریه کردنم ندارم.
شما بگین چه کنم .من میشنوم...