2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابا چقد زیادیم😐😂تو چرا؟

سرماخوردم امروز گفتم میرم بیرون گفت براخودت قرص بخر اومدم خونه گفت خریدی گفتم ن قاطی کرد بیرون میتونی بری ولی ی قرص نمیتونی بخری"اخه بگو من مریضم ب توچه"😕قهرکرد ازساعت۹تواتاق خوابیده منو دخملی تو حال نشستیم فیلم نگا میکنیم😊😊

برام دعا کنین محتاج دعام🙏🙏
من که میترسم تنهایی اصلا نمیخوابم تا صبح

چرا میترسین؟😐 من خیلی شبا تنهامیخوابم کنارپسرم وقتی شوهرم نیست.فقط درو قفل میکنم اگه یادم نره😅

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد
برن گمشن فک میکنن کی هستن😒حالا شوهر من تو یه ماه ۱۳،۱۴ روز خونس و این اداهارو درمیاره😑

ما بعد از مدت ها قهر کردیم 

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
منم سر سنگینم.واقعا توانه قهر و دعوا و بحث رو ندارم.ی طومار براش نوشنم،اما حوصله ندارم بفرستم براش

منم هی میخام براش یه چیزایی بفرستم بعد میگم فک میکنه دارم منتشو میکشم😒😑

چرا میترسین؟😐 من خیلی شبا تنهامیخوابم کنارپسرم وقتی شوهرم نیست.فقط درو قفل میکنم اگه یادم نره😅

من از موجودات خیالی میترسم

آخه خونه قبلیمون راستکیشو داشت اینجاهم دیگه میترسم هنوز تو یادشم

برای شادی روح پدر شوهرم صلوات بفرستید لطفا