2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مدیکور ماه پیش زدم هاله افتاد.ولی منفی بود

اره میگن مثبت کاذب داره. من زیاد ب بی بی چک اعتقاد ندارم حتی اگه دوتا خطم بندازه بازم تا نرم آزمایش باور نمیکنم

خدایا شکرت میشه واسه سالم بغل گرفتن تو دلیم صلوات بفرستین  
اره میگن مثبت کاذب داره. من زیاد ب بی بی چک اعتقاد ندارم حتی اگه دوتا خطم بندازه بازم تا نرم آزمایش ...

اینجوری خوبه من ماه میش خیلی دل بستم ولی با ارمایش خورد تو ذوقم.تازه قبل موعد رفتم آز ک منفی شد.سر موعد پری اومد

اینجوری خوبه من ماه میش خیلی دل بستم ولی با ارمایش خورد تو ذوقم.تازه قبل موعد رفتم آز ک منفی شد.سر م ...

انشالله ب حق این روز عزیز ب حق قرآن حاجتتو از صاحب الزمان بگیری از ته دلم واست دعا کردم عزیزم.انشالله هیچ منتظری روی این کره خاکی دیگه انتظار نکشه همه حاجت روا شن مخصوصا شما عزیزم

انشالله ب حق این روز عزیز ب حق قرآن حاجتتو از صاحب الزمان بگیری از ته دلم واست دعا کردم عزیزم.انشالل ...

ممنون عزیزدلم.انسالا شما هم حاجتتو بگیری.میدونی دیروز دعای عرفه خوندم و نذر کردم سال دیگه با پسرم باهم بریم دعای عرفه

ممنون عزیزدلم.انسالا شما هم حاجتتو بگیری.میدونی دیروز دعای عرفه خوندم و نذر کردم سال دیگه با پسرم با ...

انشالله من متاسفانه سعادت نداشتم بخونم 

ماه قبل به علائم دل بستم.تمااااااام علائمو داشتم ک پری منو غافلگیر کرد.الانم دارم .نمیدونم شاید نزدی ...

منکه دو هفته اس علائم دارم،اونقد این ماه نذر نیاز کردم ک حد نداره دیگه خودم سپردم ب بالایی چون من ذاتن ادم عجولیم ی چیو وقتی میخام سریع باس بدستش بیارم انشالله ک خدا هم ی نظر کنه بهم عیدیمو بده