2777
2789
عنوان

کباب کوبیده خونگی درس کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 24 پست
آرد سفید (گندم) ما همیشه تو خونه درست میکنیم ما که هیچ بلکه کل اقوام و هیچکدوم تا الان جوش شیرین نز ...

راستی قبلشم بزاری یخچال بمونه کمک میکنه که از رو سیخ نریزه یا اگه زمان نداشتی بزار فریزر

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

راستی قبلشم بزاری یخچال بمونه کمک میکنه که از رو سیخ نریزه یا اگه زمان نداشتی بزار فریزر

اینک میگن نخ بپیچ دور کباب چجوریه میدونی؟

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
یعنی کسانیکه شمارمو دارن مثه خاهر و خاهرشوهر نمیفهمن من عضوم؟

عزیزم شمارتم داشته باشن با ی اسم دیگ بری نمیفهمن چون تو اینستا اصن شماره نشون نمیده حتی مخاطبای خودت

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
اینک میگن نخ بپیچ دور کباب چجوریه میدونی؟

آره وقتی همه کارای درستو انجام میدی و بابت گوشتت مطمئن نیستی و شک داری که میفته یا نه برای اطمینان نخ تمیز بر میداری از پایین میپیچی دور کباب تا به بالاش برسه دیگه قطعا نمیفته وقتی کباب شدن نخارو همونجور که پیچوندی اروم بازشون میکنی و کبابارو بعدش از سیخ جدا میکنی

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!
عزیزم شمارتم داشته باشن با ی اسم دیگ بری نمیفهمن چون تو اینستا اصن شماره نشون نمیده حتی مخاطبای خودت

یعنی ی اسم الکی بزارم روی صفحم؟من فقط میخام ی صفحه درست کنم و برم پیجای فروش لباس و تخفیف ولی نمیخام کسی بفهمه

تپلوی چشم بادومی هسدم 
یعنی ی اسم الکی بزارم روی صفحم؟من فقط میخام ی صفحه درست کنم و برم پیجای فروش لباس و تخفیف ولی نمیخام ...

اسم خودت نباشه ک بفهمنم پیجتم قفل کن نتونن فالوت کنن من الان با شمارم دوتا حساب دارم یکی بقیه میشناسن یکیم نمیدونن کیه

آره وقتی همه کارای درستو انجام میدی و بابت گوشتت مطمئن نیستی و شک داری که میفته یا نه برای اطمینان ن ...

خوب نخ نمیسوزه واس اطمینان میخوام انجام بدم گوشت حیفه بریزه رو اتیش😅