2777
2789
عنوان

عزیزان کسی هست زبان انگلیسی خونده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 38 پست
یه چیزایی نوشتم ولی خب میگه در حد ۴ پاراگراف باید بشه

سرچ کنی صد در صد پیدا میکنی ..کپی کن پاراگرافی بزن تو گوگل ترنس معنیشو ببین ..

تلاش میکنم ...بهش میرسم ...راز موفقیت فقط سخت کوشیست .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولشم..جمله بندیم داغونه

1اگه دوست داشتی من برات مینویسم 

برای کی میخوای؟

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
سرچ کنی صد در صد پیدا میکنی ..کپی کن پاراگرافی بزن تو گوگل ترنس معنیشو ببین ..

فدات عزیزدلم...حل شد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ 💛  خدا جونم مررررررررسی بابت  معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛  خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم  نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪  الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡 
1اگه دوست داشتی من برات مینویسم  برای کی میخوای؟

قربونت بشم

فدای محبتت عزیزدلم...

خودم نوشتم.. اگ‌باز سوال داشتم مزاحمت میشم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ 💛  خدا جونم مررررررررسی بابت  معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛  خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم  نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪  الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡 
اره خیلی خوبه من کلاس زبان میرفتم همش با این برنامه کار میکردم

ایول

قربونت بشم فدای محبتت عزیزدلم... خودم نوشتم.. اگ‌باز سوال داشتم مزاحمت میشم

فدات گلم 

هستم درخدمتت😙🌹

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
فدات گلم  هستم درخدمتت😙🌹

عزیز دلمی

سلام خانمی خداروشکر که باردار شدین میشه به من بگین چیکار کردین مشکلتون حل شد

سلام عزیزم..

ممنون از لطفتون🧡

من 4سال و نیم ناباروری داشتم..

البته اول ازدواجم یه بار باردار شدم و سقط شد متاسفانه..

بعدش کلا میرفتم دکتر و دارو استفاده میکردم.. آخر سال ۹۶ آی یو آی کردم ولی ناموفق بود..

بهمن ۹۸ آی وی اف کردم و با کلی مراقبت باز هم ناموفق بود منفی شدم...

این ما بدون دارو باردار شدم.. اصلا انتطارشو نداشتم چون میگفتم آی وی اف آخرین راه بود ک رفتم و نشد و خدا منو لایق مادر شدن نمیدونه.. ولی قربون خدا برم که تو اوج ناامیدی منم لایق دونست..

دعام کنید به خوبی بگذره و قلب کوجولوشو ببینم..

دعاتون میکنم خییییلی زوووود خدا شما رو سوپرایز کنه💛🙏

سلام عزیزم.. ممنون از لطفتون🧡 من 4سال و نیم ناباروری داشتم.. البته اول ازدواجم یه بار باردار شدم ...

مرسی گلم ایشالله سلامت بغلش کنید😍😍😍به نظرتون من چیکار کنم ؟؟از نظر تغذیه کاری نکردین؟

من به زودی مامان میشم 💖💖💖
مرسی گلم ایشالله سلامت بغلش کنید😍😍😍به نظرتون من چیکار کنم ؟؟از نظر تغذیه کاری نکردین؟

ممنون عزیزدلم

من برا انتقالم  قبلش ارده شیره خوردم و هر روز هل و دارچین و زنجبیل و فلفل سیاه و سیاهدونه و عسل قاطی میکردم و روزی ۱ قاشق میخوردم.. ولی فقط تا ۴بهمن اینا رو خوردم..

من زمانی باردارم شدم که از همه جا ناامید شدم حتی امیدمو از خدا هم از دست دادم🤕🙈 گفتم نمیشه دیگه..

حتی انتظار نداشتم باردار باشم و باورم نمیشد..خورده بود تو ذوقم.

اصلا هم این ماه بهش فکر نکردم ..اقدامم کم بود ۲ بار یا ۳بار

عزیزم خیلی خوشحال شدم ک باردار شدی میدومم خیلی وقته ک میخاستی دوسال بود هی میومدم چک میکرد اونایی ک ...

سلام عزیزدلم

فدات بشم من

وای ک من چقدر خوش سانسم که دوستای خوبی چون شما دارم💋💝💖

فدای مهربونی هات عزیزم😍🌺

خودمم هنوز باورم نشده

۳هفته دزگه باید برم سونو ان نی نیم سالم باشه🤲😍💝

الهی قسمت همه مهربونایی که منتظرن🙏🧡