2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به ازدواج دونفر که...

348 بازدید | 13 پست

ملیت های مختلف دارن چیه

مثلا یکی ایرانی یکی پاکستانی 

یایه ایرانی یه افغانی

چه بدی هایی داره

عضو گروه رز قرمز🌹تاریخ شروع رژیم:1400/9/28 وزن اولیه 96.400 وزن فعلی 95.100 وزن هدف 70💪 

بد نیست همه انسانند اما مرد خارجی زن ایرانی از نظر قانونی مشکل سازه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بستگی داره 

اگه طرف  با فرهنگ باشه چرا که نه

یه بنده خدایی رو میشناسم افغانی بود الان آلمان بساز بفروشه اینقدر نازنینن که حد نداره 

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره تا چه حد دو طرف انعطاف داشته باشن 

ولی از اونجایی ک ایرانیا یکم نسبت به افغان ها پاکستانیا بی دلیل نژاد پرستانه رفتار میکنن 

فک نمیکنم خوب باشه 

واسم صلوات بفرستید😭☹استارت جدایی زدم ☹ شوهرمو دوست دارم 😭 دعاکنید خدا بهترین راه هدایتم کنه و هر چی صلاحمه بشه 😢😢😢❤❤❤

یه خانم ایرانی توی اینستاگرام فالو میکنم

که عروس هندی هاست

یه خانم دیگه هم که با هندی ها ازدواج کرده باز

یکی دیگه هم با یه آقای انگلیسی

و یکی دیگه هم با یه آقای آلمانی 

و یکی با یه آقای سوئدی 

هیچ کدوم مشکلی نداشتن 

اما بازم به دو طرف بستگی داره 

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 

ازدواجایی که اشنان و سابقه و شجره نامه کل تیر طایفشون معلومه گاهی تهش به ناکجا اباد ختم میشه حالا دو تا فرهنگ کاملا جدا از دو کشور مختلف به مراتب سختره ولی همه ازدواجا مثل هندونه در بسته میمونه بستگی به خودتون داره و معیاراتون

ارزش ندارد که ادمی برای مبارزه با کوته فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آنها هیچ ارزشی ندارد (میکل آنژ)
مگه قحط الرجاله      اینهمه مرد ایرانی   چرا میرید زیر بار اختلاف فرهنگی زیاد ؟

فک کردم تو زمان قاجارم

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
مگه قحط الرجاله      اینهمه مرد ایرانی   چرا میرید زیر بار اختلاف فرهنگی زیاد ؟

یه وقتی میبینی اختلاف فرهنگیت با مرد ایرانی چندصد برابره.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.