2777
2789
عنوان

دلسوزی یا دخالت؟

186 بازدید | 12 پست

سلام دوستان. من سه سال هست ازدواج کردم. اوایل ازدواج خیلی خانواده شوهر بهمون کمک کردن سر خرید لوازم و اجاره خونه. منطقه ما جایی بود پر مواد فروش که اسمشم نمیگم. به محل کار شوهرم دور بود. بعد من گفتم بریم نزدیک سرکارش. خلاصه اسباب کشی کردیم و بهشون روز آخر گفتیم. چون من پارسال هم میخواستم از اون محله برم ولی ماورشوهرم توطئه کرد نذاشت. تازه من صاحبخانه هم بحثم شد، پدر شوهرم رفته بود تو بنگاه پشت سر من حرف زده بود 😑😑😑 حالا امسال گفتم واسه اینکه کسی دخالت نکنه، خودمون همه کاراش رو بکنیم. حتی نمیذاشتن یه شیر آب رو خود شوهرم عوض کنه، پدر شوهرم میومد خودش عوض میکرد. حالا اینا بهشون برخورده و زدن تو فاز سنگین شدن. به نظرتون یه مرد متاهل نباید خودش مستقل تصمیم گیری کنه؟! 

پدری که روح دخترش رو میکشه در حقیقت خودش را از بین میبرد. 

بله به هیشکی ربطی نداره بهشون رو دادی که اینجوری سواری میگیرن

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب شما اگ نظرت اینه وکارت درسته چرا برات مهمه،خودشون درست میشن..نگران نباش

اصلا درست شدنی نیستن باور کن. من سه سال از متدهای روانکاویم استفاده کردم، یکمی تازه اونم یه کوچولو بهتر شدن. بعد جالبه به شوهرم گفتن ما از این رسما نداریم، اینارو مهرناز یادت داده 🙄

بله به هیشکی ربطی نداره بهشون رو دادی که اینجوری سواری میگیرن

دقیقا همینطوریه! من شوهرم نمیاد خونه مادرش ولی من میرفتم سر میزدم. البته این آخریا دوتاشونو شستم گذاشتم کنار اعصاب ندارم دیگه 🤭

دقیقا همینطوریه! من شوهرم نمیاد خونه مادرش ولی من میرفتم سر میزدم. البته این آخریا دوتاشونو شستم گذا ...

خیلی هم عالی منم از عید فطر تا الان باهاشون قهرم البته نا محسوس یعنی اصلا زنگ نزدم چون یه رفتاری با منو مامانم کردن این آخری که رفتم خونشون دیگه چشم دیدنشون ندارم 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
خیلی هم عالی منم از عید فطر تا الان باهاشون قهرم البته نا محسوس یعنی اصلا زنگ نزدم چون یه رفتاری با ...

به نظرم بهترین کار یه مدت دوریه یا کلا قطع ارتباطه. یه جوری با عروس برخورد میکنن انگار دشمن خونیشونیم

به نظرم بهترین کار یه مدت دوریه یا کلا قطع ارتباطه. یه جوری با عروس برخورد میکنن انگار دشمن خونیشونی ...

آره من از ما توقع داشتن همه کارای خونشون بکنیم در صورتی که ما مهمون بودیم حالا من که بچه نه ماه داشتم بعدشم وظیفه مامان من که نبود بره کارای اینا رو بکنه مامان کارای خودشم به زور میکنه خواهر شوهرم 15سالشه یه قیافه ای می گرفت برامون سر اینکه هیچ کاری نمیکردیم

آره من از ما توقع داشتن همه کارای خونشون بکنیم در صورتی که ما مهمون بودیم حالا من که بچه نه ماه داشت ...

مگه کلفت آوردن؟! البته دور از جون شما. بیشتر خواهرشوهرای مجرد حسودی میکنن. شاید یک درصد عروسا با مادرشوهرا خوبن. خداشاهده من مریض میشد حتی سوپم میبردم براش. ولی کلی پشت سرم حرف زده... حتی باورت نمیشه لباس عقدمو خودم خریدم، حتی طلا هم میخواستن بخرن یه نیم ست خریدن و گفتن پول نداربم... درصورتی که زیاد هم دارن... احساس میکنم زن بیوه بودم رفتم باهاشون وصلت کردم... 

مگه کلفت آوردن؟! البته دور از جون شما. بیشتر خواهرشوهرای مجرد حسودی میکنن. شاید یک درصد عروسا با ماد ...

بخدا منم مثل خودت واسه عروسی حتی نگفتم من طلا میخوام اصلا برام مهم نیست خدا رو شکر ما دور هستیم ولی من هر چی میگفتن تحمل میگردم ولی این سری ابروم جلوی مامانم بردن سه روز اونجا بودیم غذا یه وعده درست نکرد همش شوهرم از بیرون می گرفت بدجوری بین من و شوهرم دعوا انداختن  تا یک ماه مثل سگ و گربه بودیم خدا ازشون نگذره دو دفعه هم خواهر شوهر مجرد اومد خونم موند محلش ندادم 

بخدا منم مثل خودت واسه عروسی حتی نگفتم من طلا میخوام اصلا برام مهم نیست خدا رو شکر ما دور هستیم ولی ...

خدایی ما کاریشون نداریم، خودشون مرض دارن اذیت میکنن. ما که بچتونو ندزدیدیم. واقعا یه بار به مامانم توهین کردن، منم خیلی محترمانه جوابشونو دادم. حالا جالبه این پدرشوهر من که توهین کرد، خودش رو مادرش خیلی خیلی حساسه

خدایی ما کاریشون نداریم، خودشون مرض دارن اذیت میکنن. ما که بچتونو ندزدیدیم. واقعا یه بار به مامانم ت ...

عزیزم همشون همینن فکر میکنن فقط خودشونن ک پدر مادر دارن یا کسی نباید ب مامان باباشون بگن بالا چشت ابرو اما خودشون هرچی دلشون میخواد میگن 

منم خیلی احترام مادرشوهرم رو نگه داشتم اما این سری باهاش دعوام شد شستمش باهاش قهرم امروزم شوهرم رفت خونشون ک با ما دو ساعت فاصله داره من نرفتم خیلی هم ارامش دارم 

شوهرم خیلی بهم اصرار کرد ک برم  منم گفتم جایی ک بهم ارزش و احترام نمیذارن نمیام😶

عزیزم همشون همینن فکر میکنن فقط خودشونن ک پدر مادر دارن یا کسی نباید ب مامان باباشون بگن بالا چشت اب ...

دقیقا جمله ی آخر شما حرف دل منه... به نظرم فاصله بهتره. چرا آدم خودشو کوچیک کنه. من که هر وقت میرم بهم میگن تهرانی بازی در نیاری یا میگن دیگه دختر از تهران نمیگیریم واسه بعدیا 😢