2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امروز هر کاری کردم تا شاید از طریق رابطه بتونم باهاش آشتی کنم توجه نکرد پاشد رفت حموم و از تو کلید در نگاه کردم ببینم نکنه خودش یه کاری میکنه که اینطور منو پس میزنه نگاه کردم دیدم بله همونه و از خشم زیاد نابود شدم 

ببین من تجربه ش داشتم فقط سعی کن برات مهم نباشه...الان این همه بحث گردی فقط رابطه ت و با شوهرت بدتر کردی و از هم دور تر ...تازه با هر دور شدن از تو بیشتر سمت مادرش میره....کاش ی ضره سیاست داشتی ی جوری جلو شوهرت با مادرش رفتار کن حتی نیش کنایه زد جوابش نده ..اینحوری اگه هزار تا حرف پشتت بزنه باور نمیکنه...مردا بدشون میاد به نادرشون بی احترامی بشه سعی کن اگه حرفی هم میزنی اروم اروم بش بگی ک فکر نکنه متنفری از مادرش...حرفای بد در مورد خانوادش نزنین ک مردها خوب بلدن ده تا بزارن روش بار خودتون کنن..

الهم صل علی محمد و ال محمد
بچه دارم وگرنه طلاق گیگرفتم

اشتباه میکنی...ببخشید ها ولی هر چقد هم اونا بد باشن  شما نباید کم بیاری..سعی کن دل شوهرت به دست بیاری ...با بحث کردن مامانت چی گفت چیکار کرد تنها چیزی ک متوحه میشن ک زنم از مادرم بدش میاد  و زود جبهه میگیره....فکر میکنی با یکی دیگه ازدواج کنی فرق میکنه ..همه مردها عییین همن مامانین...

کلا همیشه کم رابطه داریم خیلییی کم خیلی فکر میکردم آدم سردیه ولی دیدم نه قضیه چیز دیگه ایه

خود شما هم به عنوان ی زن وقتی که ناراحت باشی از شوهرت خوشت میاد باهاش رابطه داشته باشی؟؟نه؟؟سعی کن برا خودتون زندگی کنین ول کن خانوادش و محیط خونه  رو شاد کن مسافرت برید ۳ تایی خوش بگذرون .دخترت این وسط استرس شما رو میکشه...

میگم بچه بابا میخواد مطمئین باش تو دلم طلاقت دادم ولی به خاطر بچه باهات زیر 1سقف هستم خیلییی خارم خیلی بد بختم خیلی کوچیکم اون کار منحرف کرده من میگم طلاق نه خارم کرده