2777
2789
عنوان

تنوع غذایی تو ایران کمه 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 27 پست

منم همین مشکل دارم کل غذاهام شده خورشت بامیه و قیمه و قورمه با لوبیاپلو در چند مدل و زرشک پلو با مرغ و خوراک لوبیا و املت و نیمرو و کوکوسبزی و کوکوسیب زمینی و کتلت و مرغ سرخ شده وسیب زمینی و تخم مرغ ابپز گاهی هم دلمه بادمجون و برگ مو و ماکارونی و سوپ دیگه خسته شدم😟😫

منم همین مشکل دارم کل غذاهام شده خورشت بامیه و قیمه و قورمه با لوبیاپلو در چند مدل و زرشک پلو با مرغ ...

دقیقا ماهم یا عدسی یا قیمه یا ماکارونی 

به خصوص ماکارونی فکر کنم هفته ای ۲ بار میخوریم 😂😂

شادمان ترین مردم بهترین چیز هارا در زندگی ندارند، بلکه انان بهترین برداشت را از زندگی دارند🍃💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا ماهم یا عدسی یا قیمه یا ماکارونی  به خصوص ماکارونی فکر کنم هفته ای ۲ بار میخوریم 😂😂

واقعا ادم میمونه شوهرم هم عاشق غذای برنجی و گوشتی کتلت و کوکو دوست نداره خسته شدم دیگه الانم گرمه وقت اش و سوپ نیست البته شوهرم دوست داره من دوست ندارم

خونه ما تنوع غذایی خیلییی کمه از بس مامانم برنج با انواع خورش ها درست کرد مردیم😱😂

ماهم دقیقا 😂😂😂😂

شادمان ترین مردم بهترین چیز هارا در زندگی ندارند، بلکه انان بهترین برداشت را از زندگی دارند🍃💞
بعد چیزیم میگم  میگه عزیزم همینه که هس خو تو بگو چی درست کنم منم میگم نمیدونم و اون بازم خورش ...

من اینقد غذای تکراری میخوریم تصمیم گرفتم خودم دست بکار بشم و از مامانم انتظار نداشته باشم ..

خودمم فکر میکنم باز به همون غذا ها میرسم 😂😂😭

فرقی نداره ...فقط غذای بدون فر بگو 

سبزی کوکو

کتلت مرغ

سالاد ماکارونی

سالاد تن ماهی

الویه

سالاد سزار 

خورشت بامیه

خورشت کرفس

مرغ ترش

ترش واش

دو پیازه

هویج پلو

لوبیا پلو

عدس پلو

عدس خورشت

پاستا آلفردو

لازانیا رو گازم میتونی درست کنی

دلمه

آبگوشت

قیمه بادمجون

ترش تره

کتلت 

کلم پلو 

کدو پلو

....

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
من اینقد غذای تکراری میخوریم تصمیم گرفتم خودم دست بکار بشم و از مامانم انتظار نداشته باشم .. خودمم ...

خب بیا کمک کنم😂

زرشک پلو با مرغ

سبزی پلو با ماهیچه

کتلت بوقلمون

بوقلمون درست کن سرچ کن تو نت

مرغ سوخای

عدس پلو با کشمش و گوشت چرخ شده

کشک و بادمجون

سیب زمینی بپز له کن با ادویه و روغنو نمک و... تفت بده خیلی خوشمزه اسمشو نمیدونمممم

قورمه سبزی

راگو

گوجه و بادمجون

تاس کباب

کباب تابه ای

کباب تابه ای با مرغ

فعلا اینارو داشته باش😂

سبزی کوکو کتلت مرغ سالاد ماکارونی سالاد تن ماهی الویه سالاد سزار  خورشت بامیه خورشت کرفس ...

مرسی عزیزم ❣❣

خب بیا کمک کنم😂 زرشک پلو با مرغ سبزی پلو با ماهیچه کتلت بوقلمون بوقلمون درست کن سرچ کن تو نت م ...

مرسی خانمی ❣❣👀