2777
2789

جالا کسی جدید گرفته باشه پست بزاره نظر بخواد یا بخواد بخره . ن اینکه یه قرن گذشته باشه ازش .خوشگله

#همسرم💑... #پادشاهِ قلبمه❤... #دلیلِ بودنمهِ😗... #همه وجودمهِ😘... #دلیلِ تپش قلبمهِ❤... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو دستت کردی یا تو پات 😐😐

کامنت دزدی از تاپیک همستیه😁😁

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید

دستت چقدر شبیه دست عروس خالمه مخصوصا النگوهات و ناخن هات 

اسمت چیه ؟

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

اره عزیزم خوشگله مبارک باشه انگشترم خیلی خوبه . 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
اگه دست خودته باید بگم باعرض معذرت ناخنات تهوع اوره

حاچچچچچچ خانوم شما ببخش که قبلش نظر شمارو نپرسید   

شروع رژیم:۲۱/۸/۹۷»»»»»وزن اولیه=۸۰»»»»»وزن هدف=۵۵🏆با همراهی و دلگرمی دوستانم و اراده قوی به زودی به وزن ایده آلم میرسم🥇

الان همه میان میگن تو سلیق ی ما نیست.چرا پهن نخریدی؟ برو عوضش کن چندتا پهن بگیر😂😂😂🤣🤣😂

مبارکت باشه خیلی خوشگلن‌.دستاتم خوشگله😍لاک و ناخوناتم خوشگله

وقتی دیدین کفتارها خوشحالی میکنن،بدونین یه شیر کشته شده...حاج قاسم، روحت شاد و راهت ادامه دار...شادی روح شهدا صلوات
دستت چقدر شبیه دست عروس خالمه مخصوصا النگوهات و ناخن هات  اسمت چیه ؟

از رو دست هم شناسایی میشیم  

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»